خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موضع گیری جدید واشنگتن و ریاض درباره جنگ سودان

مهر | بین‌الملل | جمعه، 12 خرداد 1402 - 09:38
عربستان و آمریکا نگرانی شدید خود را از نقض های آشکار آتش بس و اعلامیه جده از سوی ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان ابراز کردند.
سودان،طرفين،بس،عربستان،آتش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، عربستان و آمریکا نگرانی شدید خود را از نقض های آشکار آتش بس و اعلامیه جده از سوی ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان ابراز کردند.
بر اساس این گزارش، عربستان و امریکا در بیانیه مشترکی اعلام داشتند که نقض های اخیر از سوی طرفین درگیر در سودان به غیرنظامیان و مردم سودان آسیب وارد کرده و مانع از رسیدن کمک های بشر دوستانه و بازگشت خدمات اولیه است.
در این بیانیه آمده است: به محض مشخص شدن جدیت طرفین در پایبندی به آتش بس، دو طرف (واشنگتن و ریاض) آماده هستند تا مذاکرات تعلیق شده را برای یافتن راه حل از سر بگیرند.
عربستان و آمریکا از طرفین درگیری سودان خواستند که به طور جدی به آتش بس پایبند باشند و از تلاش های بشردوستانه که به نیازهای مردم سودان پاسخ می دهد، حمایت کنند.