خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گل‌محمدی: بیرانوند شروع شکست استقلال بود/ ناامید و تسلیم نشدیم

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 10 خرداد 1402 - 23:57
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از قهرمانی این تیم در جام حذفی گفت: شکست استقلال زمانی شروع شد که علیرضا بیرانوند را مقابل هواداران استقلال قرار دادند.
استقلال،بيرانوند،پرسپوليس،ساپينتو،ريكاردو

به گزارش مشرق، یحیی گل محمدی بعد از فینال جام حذفی بین پرسپولیس و استقلال که با قهرمانی پرسپولیس به پایان رسید، گفت: بازی‌های حساس و مهمی را بردیم.
آنجا که ناامید و تسلیم نشدیم، شروع پیروزی و موفقیت ما بود.
این جام را به هواداران و همچنین بیرانوند تقدیم می‌کنم.
وی با اشاره به اظهارات روز گذشته ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال علیه بیرانوند گفت: اتفاقاتی که قبل از بازی افتاد در شان و شخصیت این بازیکن ملی ما نبود.
سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: کار بیرانوند بعد از دربی برگشت را تایید نمی‌کنم ولی خودش عذرخواهی کرد و فهمید کارش درست نبود.
کاری که امروز انجام شد و او را مقابل هواداران استقلال قرار دادند، شروع شکست استقلال بود.
گل محمدی سپس با کنایه به رفتارها و صحبت‌های ریکاردو ساپینتو گفت: مهم است که باتوجه به فرهنگ غنی و شخصیت خوب ایرانی‌ها، بتوانیم احترام همه را نگه داریم.
نمی‌توانم در این شرایط زیاد صحبت کنم.