خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۱۱۸۱ بیمار مبتلا به ام.اس در اردبیل

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 خرداد 1402 - 09:06
اردبیل- مدیرعامل انجمن ام.اس استان اردبیل گفت: در حال حاضر یک هزار و ۱۸۱ بیمار مبتلا به ام.اس در استان اردبیل شناسایی شده و از خدمات درمانی این انجمن بهره مند هستند.
اس،بيماران،انجمن،اردبيل،استان،ارائه،درماني،مراكز،محرم،نفر،مب ...

صادق محرم زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه به طور میانگین هر سه روز یک نفر در استان اردبیل به ام.
اس مبتلا می‌شود، اظهار کرد: یک هزار و ۱۸۱ بیمار مبتلا به ام.
اس در اردبیل شناسایی شده اند.
وی تصریح کرد: از این میزان ۸۵۴ نفر زن و ۳۲۷ نفر مرد هستند که میانگین سنی این مبتلایان ۳۴ سال است.
مدیرعامل انجمن ام.
اس استان اردبیل با اشاره به اینکه برآورد کلی در استان اردبیل ابتلای یک هزار و ۳۰۰ نفر به بیماری ام.
اس است، گفت: ۶ درصد از بیماران ام.
اس استان را بیماران زمین گیر و ناتوان شکل می‌دهند که نیاز به خدمات مراقبتی دارند.
محرم زاده با بیان اینکه در سال گذشته ۱۲۵ ابتلاء جدید به ام‌.
اس در استان اردبیل ثبت شده است، افزود: به طور میانگین هر سه روز یک نفر در اردبیل به ام.
اس مبتلا شده اند.
وی ترک سیگار، قرار گرفتن در معرض آفتاب کافی، مصرف مکمل ویتامین D و داشتن یک رژیم غذایی سالم و کم چربی اشباع شده را از راه‌های کاهش ابتلاء به بیماری ام.
اس دانست و خاطرنشان کرد: عموم مردم برای گریز از این بیماری باید سطح استرس خود را پایین نگه دارند و ورزش را در برنامه روزانه خود بگنجانند.
محرم زاده اصلی ترین اقدامات این مجموعه مردم نهاد را در راستای خدمات رسانی به بیماران تحت پوشش یادآور شد و اضافه کرد: مشاوره، کاهش اضطراب اولیه و کمک به قبول بیماری در این مراکز انجام می‌شود تا بتوان مراحل بعدی درمان را تحت نظر پزشک متخصص مغز و اعصاب انجام داد.
وی بیان کرد: انجمن ام.
اس استان اردبیل در تعامل با دانشگاه علوم پزشکی، بیمه‌های درمانی، داروخانه‌های تخصصی و شرکت‌های دارویی، پزشکان و مراکز درمانی درگیر برای درمان بیماران ام.
اس سعی دارد مجموعه‌ای از خدمات درمانی و مراقبتی را برای ارائه به بیماران تحت پوشش خود تجمیع کند تا بیماران از مراجعه متعدد به مراکز درمانی و پیگیری نحوه درمان و سردرگمی در این زمینه خودداری کنند.
محرم زاده از ارائه خدماتی نظیر ام.
آر.
آی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، آزمایش ویتامین D و… به بیماران مبتلا به ام.
اس در استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: انجمن در اجرای بسته حمایتی وزارت بهداشت در تعامل با مراکز درمانی خدمات بیشماری را به بیماران ارائه می‌کند.
وی با اشاره به اینکه برخی از خدمات با همکاری و مساعدت پزشکان و مراکز درمانی خیر و در قالب نذر سلامت به بیماران ام.‌اس ارائه می‌شود، تصریح کرد: پزشکان متخصص استان با اعلام آمادگی برای همکاری با انجمن ام.
اس در راستای کاهش آلام بیماران ارائه خدمات رادیولوژی دندان، چشم پزشکی، زنان و زایمان، سونوگرافی و… را به اعضای انجمن ارائه می‌دهند.
محرم زاده از فعالیت بانک اورژانس دارویی انجمن در شرایط استاندارد در انجمن خبر داد و گفت: با فعالیت این بانک اورژانس بیماران هیچ دغدغه‌ای برای تأمین دارو ندارند چرا که روند تجویز و توزیع دارو مرتب از طریق انجمن رصد شده و در صورت هرگونه کسری تا زمان تأمین از مراکز توزیع و عرضه دارو از محل دفتر انجمن تأمین می‌شود.
مدیرعامل انجمن ام.
اس استان اردبیل افزود: دفتر مرکزی انجمن ام.
اس استان اردبیل با مساعدت مدیریت درمان تأمین اجتماعی در بیمارستان سبلان استقرار دارد و ۲ شعبه در خلخال و مشگین شهر نیز در حال ارائه خدمات به بیماران ام‌.اس هستند.