سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سقوط ۴ درصدی بهای نفت در بازار جهانی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 09 خرداد 1402 - 23:40
بهای طلای سیاه در معاملات امروز بازار انرژی شاهد سقوط ۴ درصدی بود.
بازار،پلاس،اوپك،كاهش،عرضه،نفت،آمريكا،دولت،بشكه،سنت

درپی نگرانی از چگونگی افزایش سقف بدهی‌های دولت فدرال آمریکا و عدم قطعیت درباره تصمیم اوپک پلاس برای کاهش عرضه به بازار، بهای نفت در معاملات امروز بازار جهانی شاهد سقوط ۴ درصدی بود.
به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت برنت دریای شمال با ۳ دلار و ۵۰ سنت کاهش، به ۷۳ دلار و ۵۷ سنت در هر بشکه رسید.
نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۳ دلار و ۲۹ سنت کاهش، ۶۹ دلار و ۳۸ سنت در هر بشکه داد و ستد شد.
گرچه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از توافق اولیه با «کوین مک کارتی» رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا برای افزایش سقف بدهی‌های دولت فدرال برای ۲ سال آتی خبر داد، اما برخی جمهوری‌خواهان افراطی این مجلس هنوز هم مخالف سرسخت این توافق هستند و اعلام کرده‌اند به این طرح رأی مخالف خواهند داد.
گرچه دموکرات‌ها در مجلس سنا اکثریت را در دست دارند، اما مجلس نمایندگان آمریکا اکنون در دست اکثریت جمهوری‌خواه است و برای تصویب طرح دولت بایدن به منظور افزایش سقف بدهی‌های دولت فدرال موافقت و همراهی دو حزب اصلی آمریکا ضروری است.
قرار است ۳ بعد از ظهر امروز به وقت واشنگتن دی سی قانونگذاران آمریکایی طرح ۹۹ صفحه‌ای دولت بایدن را در کنگره مورد بررسی و به رأی بگذارند.
از طرفی، تحلیلگران بازار درباره تصمیم اوپک پلاس برای کاهش عرضه به بازار جهانی تردید دارند.
سخنان متناقض رهبران اوپک پلاس شامل روسیه و عربستان درباره کاهش عرضه نفت باعث شده است قطعیتی درباره تصمیم اوپک پلاس در جلسه چهارم ژوئن وجود نداشته باشد.
در نشست ماه آوریل اوپک پلاس، عربستان سعودی و دیگر اعضای این سازمان نفتی موافقت کردند به صورت داوطلبانه عرضه روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت خام به بازار را متوقف کنند.
بدین ترتیب میزان کاهش عرضه اوپک پلاس به بازار به بیش از ۳ میلیون و ۶۶۰ هزار بشکه رسید.
با این حال این موضوع نیز نتوانسته است باعث ایجاد ثبات در بازار انرژی شود و به نظر می‌رسد اوپک پلاس باید تصمیمات جدیدی برای کاهش بیشتر عرضه نفت به بازار بگیرد.