کنعانی:میزبانی اروپایی ها از سرکرده تروریست ها، جای تاسف دارد- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم
تسنیم
|
بینالملل
|
سه شنبه، 09 خرداد 1402 - 19:45
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد که میزبانی اروپایی ها از سرکرده فرقه ای تروریستی جای تاسف دارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کنعانی امروز سهشنبه در حساب توئیتر خود نسبت به میزبانی از مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین از اروپاییها شکایت کرد و نوشت: برخلاف شعارهای حقوق بشری پارلمان اروپا، جای تأسف است که برخی اعضای آن با چشم بستن بر کارنامه سیاه قاتلان بیش از 17 هزار نفر از کودکان، زنان، مردان، دولتمردان و نمایندگان ملت ایران در مجلس، میزبان سرکرده فرقهای تروریستی شدهاند.
وی با انتقاد از اینکه حمایت از تروریستها با حقوق بشر مرتبط نیست، این سوال را مطرح کرد: حقوق بشر چه نسبتی با حمایت از تروریستها دارد؟
برخی از نمایندگان اروپایی چند روز پیش از رجوی در صحن پارلمان اروپا در بروکسل میزبانی کردند و تریبونی را در اختیار او برای طرح اظهارات ضد ایرانی دادند.
انتهای پیام/