خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور زنان در دوره‌های حکمرانی دانشگاه عالی دفاع ملی

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 09 خرداد 1402 - 13:23
نماینده مجلس با اشاره به اینکه نقش زنان در انقلاب اسلامی بسیار حائز اهمیت بوده است، گفت: حضور زنان در دوره‌های حکمرانی دانشگاه عالی دفاع ملی برای نخستین بار محقق شد.
زنان،مجلس،حكمراني،موضوع،دوره،حضور،ملي

به گزارش خبرگزاری مهر، سمیه رفیعی نماینده مجلس در اولین دوره آموزشی زنان و حکمرانی اظهارداشت: متأسفانه گاهی که موضوع زنان مطرح می‌شود افکار عمومی به سمت آسیب‌های اجتماعی متمایل می‌شوند در حالی که زنان در عرصه‌های مختلف با پیشرفت‌های زیادی همراه بوده‌اند.
وی افزود: نقش انقلاب اسلامی در حوزه زنان بسیار حائز اهمیت است و انقلاب اسلامی در واقع شکل ویژه ای از زنان را به نمایش گذاشتولی اینکه چقدر این موضوع به نسل‌های جدید و دنیا معرفی شده است جای سوال دارد؟
این نماینده مجلس گفت: متأسفانه در موضوع الگو سازی برای زنان فقیرانه عمل کردیم و باید در این زمینه اقدامات زیادی صورت گیرد.
رفیعی بیان داشت: حضور زنان در دوره‌های حکمرانی دانشگاه عالی دفاع ملی برای نخستین بار محقق شده در حالی که سال‌های قبل فقط حضور در این دوره مردانه بود.
گفتنی است؛ اولین دوره آموزشی زنان و حکمرانی، امروز توسط کمیسیون ملی یونسکو ایران در سالن شیخ فضل‌الله نوری مجلس شورای اسلامی با هدف آموزش، شبکه سازی و تجربه اندوزی تخصصی در حوزه حکمرانی با تمرکز بر نقش زنان با حضور برخی از نمایندگان مجلس، انسیه خزعلی، معاون زنان و امور خانواده رئیس جمهور، بابک نگاه داری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، علی اکبر متکان، دبیر کمیسیون ملی یونسکو برگزار شد.