خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیری ویژه وزارت ورزش و جوانان برای فعال کردن ظرفیت جوانان- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 09 خرداد 1402 - 11:46
مدیرکل مشارکت های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان کشور گفت: گفت وگو و گفتمان سازی داخل مجموعه سمن ها از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و منجر به شکل گیری شبکه سازی می شود.
جوانان،رويداد،ورزش،استان،وزارت،حوزه،توانمندسازي،نواب،كردستان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مرتضی کامل نواب صبح امروز در چهاردهمین رویداد توانمندسازی "همنا" ویژه تشکل‌ها و سمن‌های جوانان استان کردستان در باشگاه فرهنگیان سنندج اظهار داشت: فعال کردن ظرفیت جوانان رویکرد جدید دولت است و در مجموعه وزارت ورزش و جوانان این موضوع به صورت ویژه پیگیری خواهد شد.
وی با اشاره به استارت آغاز به کار همنا افزود: در این راستا تمام تیم‌های سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند در این رویداد دور هم جمع شوند.
مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی وزارت ورزش‌وجوانان خواستار ثبت ایده تشکل‌ها و سمن‌های جوانان در سامانه استانی شد و اظهار کرد: ضرورت دارد هر استانی بهترین ایده‌های خود را در این سامانه ثبت کنند.
وی ارائه آموزش‌های عمومی به تمام سمن‌ها و تشکل‌ها را ضروری دانست و گفت: در رویداد توانمندسازی "همنا" آموزش‌های مختلفی ویژه تشکل‌ها پیش‌بینی شده است.
نواب پیگیری رویداد همنا به صورت متمرکز را از وظایف فعالیت‌های داوطلبانه جوانان عنوان کرد و افزود: در این رویداد، فعالیت‌های داوطلبانه به صورت متمرکز و با حضور تیم مدرسان تشکیل خواهد شد.
وی برگزاری رویداد همنای 2 از دیگر برنامه‌های پیش رو وزارت ورزش و جوانان بیان کرد و ادامه داد: در این دوره ارائه آموزش و توانمندسازی در موضوعات مختلف به سمن‌ها مورد توجه است.
مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه سمن‌ها و تشکل‌های جوانان باید با ارکان دیگر حاکمیتی گفتمان داشته باشند، حفظ استقبال تشکل‌ها و سمن ها را ضروری برشمرد و یادآور شد: وظایف سمن‌ها تسهیلگری است نه مداخله‌گری.
وی بر بهره‌گیری از ظرفیت‌ سازمان‌های مردم نهاد و سمن‌ها تاکید کرد و افزود: گفتمان‌سازی در داخل مجموعه سمن‌ها منجر به شکل‌گیری و ایجاد شبکه‌سازی می‌شود.
نواب افزایش آگاهی و تجربه میان سازمان‌های مردم‌نهاد را ضروری دانست و تاکید کرد: سمن‌ها و تشکل‌ها باید با هم هم‌افزایی و مشارکت داشته باشند.
حوزه جوانان کردستان نیازمند حمایت ادارات است
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستدن نیز در ادامه با اشاره به اینکه هیچ اداره‌ای کمکی به حوزه جوانان نمی‌کند، حوزه جوانان را نیازمند حمایت ادارات دانست و اظهار کرد: باید ظرفیت جوانان مورد توجه قرار گیرد.
حامد جولائی اعتبارات وزارت ورزش را بسیار محدود توصیف کرد و گفت: علی‌رغم امکانات و منابع محدود اما ورزش و جوانان عملکرد مطلوبی در حوزه جوانان داشته است.
وی با اشاره به اینکه کردستان سرشار از استعدادها و سرمایه‌های اجتماعی در حوزه‌های مختلف است تصریح کرد: بسیاری از جوانان استان در عرصه‌های مختلف حائز رتبه‌های برتر هستند.
جولائی یادآور شد: سمن‌های فعال در استان علی‌رغم برخورداری از بودجه کم، هر ساله همایش‌های مردمی قابل قبولی در استان برگزار کرده‌اند.
در ادامه این جلسه کارگاه پرسش و پاسخ سمن‌های جوانان برگزار شد.
انتهای پیام /488/.