۷۹ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در ایلام پرداخت شد
ایلام-استاندار ایلام گفت: سال گذشته ۷۹ میلیارد تومان تسهیلات مشاغل خانگی در ایلام پرداخت شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام نیا عصر یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی بانکهای استان با اشاره به میزان تسهیلات تبصره ۱۶ در استان، افزود: در حوزهی تسهیلات تبصره ۱۶ نیز حدود ۹۷۰ میلیارد تومان جذب شده است، این در حالی است که متوسط پرداختی کشور ۱۹ درصد و استان ایلام ۳۵ درصد است.
وی تصریح کرد: لذا مدیران بانکها تلاش کنند تا مابقی این تسهیلات تا تیرماه به متقاضیان پرداخت شود.
بهرامنیا در خصوص تسهیلات پرداخت شده در حوزه مشاغل خردخانگی نیز خاطرنشان کرد: در ۶۰۰ رسته شغلی حدود ۷۹ میلیارد تومان پرداخت شده است.
به گفته وی در حوزه کسب و کار و از محل اشتغال پایدار روستایی ۲۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ پرداخت شده است.
استاندار ایلام اضافه کرد: تسریع در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی از ضروریات است و ریاست جمهور نیز پرداخت این تسهیلات را از مهمترین رویکردها عنوان کرده است.
بهرامنیا ادامه داد: با توجه به ظرفیت مجموعه بانکی استان، انتظار میرود بیشتر از شرایط فعلی در تعامل با دستگاههای اجرایی تعامل، همکاری و هماهنگی صورت پذیرد.
استاندار ایلام خاطرنشان کرد: هر چند که به واسطهی همین تعامل و همراهی مردم، استان ایلام در مقیاس ملی از نظر انجام تعهد اشتغال مقام اول را کسب کرد، تعهد اشتغال استان ۶ هزارو ۶۷۱ نفر بود که به بیش از ۱۷ هزار نفر ارتقا و از رشد ۲۶۶ درصدی برخوردار بوده است.