نماینده ولی فقیه در کردستان: باید دلسوزانه و پدرانه با افراد بدحجاب برخورد کرد- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: در راستای مقابله با مسئله بی حجابی در جامعه نباید مغرضانه برخورد کرد بلکه باید دلسوزانه و پدرانه با افراد بی حجاب جامعه برخورد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیشاز ظهر امروز در یکصد و شانزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان که در دفتر نماینده ولیفقیه برگزار شد، ضمن خیر مقدم به مهمانان اظهار داشت: حجاب و عفاف یکی از مسائل مهم جامعه است، اما برخی مسئله حجاب را مهمترین مسئله مطرح میکنند.
وی افزود: از آنجا که مقام معظم رهبری بر اصل و فرع کردن مسائل تاکید دارند، رفتارها در جامعه باید به صورت دقیق مورد سنجش قرار گیرد.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان تصریح کرد: در راستای مقابله با مسئله بیحجابی در جامعه نباید مغرضانه برخورد کرد بلکه باید دلسوزانه و پدرانه با افراد بیحجاب جامعه برخورد کرد.
وی رعایت مسئله حجاب را جزو مسائل شرعی، فروع دین و اخلاقیات دانست و گفت: از آنجا که مسئله حجاب یک مسئله شرعی است همه افراد جامعه باید آن را رعایت کنند.
پورذهبی با اشاره به اینکه علل بیحجابی در جامعه مربوط به عوامل متعددی میشود، عنوان کرد: بیحجابی تنها مربوط به حکومت نمیشود بلکه در هم شکستن کانون خانواده و هنجارشکنی در بیحجابی مؤثر است.
گسترش بیاخلاقیات منجر به متلاشی شدن کانون خانوادهها میشود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان کردستان تذهیب شخصی، تقوا و نگرش معنوی در حفظ و رعایت فرهنگ حجاب را بسیار تأثیرگذار دانست و اظهار کرد: تقویت تقوا و اخلاقیات نقش مهمی در رعایت حجاب و عفاف در جامعه دارد.
وی با اشاره به خودکشی برخی بازیگران در کشور ابراز داشت: این مسائل در اکثر کشورهای دنیا وجود دارد و نباید این مسائل را به تمام جامعه تعمیم داد.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه بخشی از جامعه را زنان تشکیل دادهاند تأکید کرد: توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی زنان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
پورذهبی با ذکر اینکه آسیبهای زیادی در جامعه وجود دارد، یادآورشد: فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه باید به درستی رعایت شود.
مسئولان ریشه اعتیاد را در کردستان بخشکانند
ماموستا فائق رستمی، امام جمعه سنندج نیز با اشاره به اینکه همه ملتها پایبند اخلاقیات هستند، اظهار داشت: اگر اخلاقیات در جامعه از بین برود، جامعه نیز از بین خواهد رفت.
وی سالمسازی در جامعه و ترویج فرهنگ اخلاق در جامعه را نیازمند مدیریت در تمام بخشها و سطوح جامعه به ویژه مدیریت درست فضای مجازی دانست و گفت: فرهیختگان، جامعه دانشگاهی و اصحاب رسانه در این راستا همکاری کنند.
امام جمعه سنندج با اشاره به اینکه دین اسلام کاملترین دین الهی و پاسخگوی تمام نیازهای بشر و از تمام حقوق انسانی دفاع میکند، افزود: دین اسلام تنها دینی است که از کرامت و عظمت انسانها دفاع میکند.
وی با اشاره به آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در جامعه تصریح کرد: با بهرهگیری از راهکارهای فرهنگی و ترویج اخلاقیات میتوان این مشکلات را حل کرد.
ماموستا رستمی فرهنگ را وجه تمایز انسان و حیوان دانست و اظهار کرد: فرهنگ جوهره روح یک ملت است و هویت شناختی انسانها را ساخته و ابعاد گوناگون زندگی انسان را شکل میدهد.
وی با اشاره به اینکه جنگ نرم دشمن کانون خانواده را هدف برنامههای خود قرار داده است، اظهار کرد: با تقویت فرهنگ دینی و قرآنی در جامعه، میتوان از تبلیغات سوءدشمن و آ سیب بر پیکره خانواده جلوگیری کرد.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه آسیب اعتیاد و مواد مخدر در جامعه مهمتر از بیحجابی است، خواستار توجه و رسیدگی مسئولان به حل مسئله اعتیاد شد.
وی بر بکارگیری جوانان به عنوان موتور محرکه جامعه در عرصههای مدیریتی و اداری کشور تأکید کرد.
ماموستا رستمی امنیت کشور، امنیت اقتصادی و امنیت سلامت جامعه را بسیار مهم ارزیابی کرد و خطاب به مسئولان یادآور شد: امنیت اقتصادی و معیشتی مردم کمتر از امنیت کشور نیست، همچنین امنیت سلامت شهرها و روستاهای استان باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد.
تمرکز دشمن بر مسئله حجاب بانوان
اسماعیل زارعیکوشا استاندار کردستان نیز اظهار داشت: مسئله حجاب و عفاف از برنامههای دشمنان نظام بوده و در این راستا از ابزار گوناگون استفاده کرده است.
وی یکی از علل بیحجابی در جامعه را دو گانگیها در مسئله حجاب و پوشش دانست و افزود: این دو گانگیها در دهه 60 و 70 سختگیرانه اعمال میشد و تضادی در جامعه ایجاد کرد.
استاندار کردستان همچنین دوگانگی آزادی بیان را در رسانههای رسمی کشور و در دیالوگهای شبکههای خانگی در آشفتگی فرهنگی جامعه تأثیرگذار دانست و تصریح کرد: این دو گانگی در سیاستگذاریهای اجرایی دولت در حوزههای فرهنگی در مسئله بیحجابی نقش دارد.
وی گفت: اگر در سیاستهای فرهنگسازی در زمینه ترویج حجاب در جامعه مسائل عرفی و پوشش بومی نادیده گرفته شود نمیتوان به نتایج قابل قبولی دست پیدا کرد.
استاندار کردستان تأکید کرد: در راستای نهادینه کردن و ترویج فرهنگ حجاب در جامعه، باید از اثربخشی تجارب سالهای گذشته و بهرهگیری از مؤلفههای بومی بهره گرفت.
زارعیکوشا مقابله با بیحجابی در جامعه را نیازمند اقدامات اثربخش فرهنگی دانست و یادآور شد: دستگاههای فعال در حوزه ترویج حجاب و عفاف مانند ستاد امربهمعروف، مجموعه قضایی و فرهنگی باید هوشیارانه در این زمینه عمل کنند.
انتهای پیام/488/.