خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت 400 میلیارد تومان تسهیلات به صنایع پیشرفته- اخبار صنعت و تجارت - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 07 خرداد 1402 - 13:45
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) با اشاره به اینکه سرمایه صحا در 2 سال آینده به پنج هزار میلیارد تومان می رسد، از ارائه 400 میلیارد تومان تسهیلات و 450 میلیارد تومان ضمانتنامه به صنایع پیشرفته در سال 1401 خبر داد.
صندوق،تومان،صنايع،سرمايه،پيشرفته،تسهيلات،حمايت،خطرپذير،مالي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محسن نادری‌منش امروز در نشست خبری با اشاره اینکه سرمایه صندوق توسعه صنایع پیشرفته در یک سال و نیم گذشته 10 برابر و به یک‌هزار و 200 میلیارد تومان رسید، گفت: مسیر دایمی افزایش سرمایه صحا در اعتبارات و برنامه‌های بودجه دیده شده است و امیدواریم سرمایه صندوق طی 2 سال آینده به پنج‌هزار میلیارد تومان برسد.
رییس هیات مدیره صحا با بیان اینکه این صندوق بازوی تامین مالی صنایع پیشرفته کشور است، افزود: این صندوق با ارائه تسهیلات، ضمانت نامه و همچنین انجام سرمایه گذاری‌های خطرپذیر از بنگاه‌های خصوصی و تعاونی حمایت می‌کند.
البته یکی از مهمترین ابزارهای تامین مالی برای صنایع پیشرفته و دانش بنیان، سرمایه گذاری خطرپذیر است و این صندوق با همکاری سایر نهادهای تخصصی و دیگر صندوق ها، سه صندوق خطرپذیر را در فرابورس ایجاد کرده است.
نادری منش گفت: این صندوق ها در حوزه الکترونیک با 300 میلیارد تومان اعتبار، در فرآیندهای هایتک شیمیایی با 350 میلیارد تومان و در هوشمندسازی معادن و صنایع معدنی (با حمایت ایمیدرو) با یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار ایجاد شده است.
علاوه بر این سال گذشته سه هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری خطرپذیر از سوی صحا انجام شد و امیدواریم با اعتباراتی که دریافت می کنیم به پنج هزار میلیارد تومان افزایش یابد.
وی تاکید کرد: صحا با ایجاد و هدایت منابع مالی مختلف به سمت صنایع پیشرفته، از رشد صنعتی، افزایش بهره وری و رقابت پذیری بنگاه‌ها حمایت می‌کند.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته، خاطرنشان کرد: در سال 1401 نسبت به سال 1400 ارائه تسهیلات و ضمانت‌نامه از سوی صحا سه برابر شد، به طوری که 400 میلیارد تومان تسهیلات و 450 میلیارد تومان ضمانتنامه مصوب شد.
نادری منش خاطرنشان‌کرد: نرخ تسهیلات ارائه شده از سوی صحا بین هشت تا 20 درصد است و بسته به اینکه یک شرکت چقدر به سمت تحقیق و توسعه حرکت کرده باشد، نرخ آن متفاوت خواهد بود.
البته این تسهیلات با تنفس 6 ماهه عرضه می شود.
وی اضافه کرد: از سال گذشته هوشمندسازی خودرو به عنوان یک خط ویژه در صحا تعریف شد و به آن اعتبارات و ضمانت های خاص تعلق گرفت، به طوری که تاکنون طرح های مختلف خودرویی و الکترونیک خودرویی به این صندوق رسیده است.
البته با حمایت های پیش بینی شده، صحا بتواند در راستای تولید و گسترش استفاده از خودروهای الکتریکی و هیبریدی نقش ویژه‌ای ایفا کند.
انتهای پیام/