سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایتی از فصلی رنج‌آور با دست‌های خالی رونالدو!

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 07 خرداد 1402 - 10:57
کریستیانو رونالدوی پرتغالی بدون کسب هیچ عنوانی نخستین فصلش را در فوتبال عربستان سپری کرد.
النصر،رونالدو،عربستان،جام،ليگ،فصل

به نقل از الریاضیه عربستان؛ کریستیانو رونالدو مهاجم تیم فوتبال النصر ریاض در نخستین فصل حضورش در فوتبال عربستان بدون جام ماند.
شب گذشته در هفته ماقبل پایانی لیگ حرفه‌ای عربستان النصر با کسب تساوی از رسیدن به جام قهرمانی بازماند، از آن سو الاتحاد صدرنشین با کسب یک پیروزی دیگر قهرمانی‌اش را مسجل کرد.
بر اساس این گزارش؛ رونالدو از زمان پیوستن به النصر در ماه ژانویه ۲۰۲۳ و با از دست دادن سه جام اکنون ناامید به‌نظر می‌رسد.
النصر با وجود جذب رونالدو در سه رقابت باشگاهی فوتبال عربستان به موفقیتی دست نیافت.
النصر در نیمه‌نهایی جام حذفی مغلوب الاتحاد شد تا رونالدو فرصت کسب نخستین جام را از دست بدهد.
جام خادم‌الحرمین و لیگ حرفه‌ای عربستان دو رقابت دیگری بودند که النصر در آن‌ها نتوانست به قهرمانی برسد.
درد و رنج با رونالدو از ابتدای فصل در منچستریونایتد و پس از اظهارات آتشین مهاجم ۳۸ ساله پرتغالی علیه مدیریت و سرمربی‌اش آغاز شد تا فرصتی برای النصر جهت جذب این ستاره در فصل نقل و انتقالات زمستانی فراهم شود.
قبل از هفته پایانی لیگ عربستان، رونالدو در ۱۵ بازی ۱۴ گل به ثمر رساند که تقریباً یک گل در هر بازی بود.