خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوکراین ۲۶۰ نظامی خود را در محور دونتسک از دست داد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 06 خرداد 1402 - 21:39
وزارت دفاع روسیه امروز درباره روند عملیات ویژه نظامی مسکو در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: اوکراین ۲۶۰ نظامی خود را در محور دونتسک از دست داد.
روسيه،اوكراين،نظامي،دونتسك،ارتش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه امروز شنبه در بیانیه‌ ای در خصوص روند ادامه عملیات ویژه روسیه در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: ۲ انبار مهمات نیروهای مسلح اوکراین در مناطق شهرک های نوومیخایلوکا دونتسک و ستپوو زاپروژیا منهدم شدند.
وزارت دفاع روسیه در این خصوص می‌افزاید: اوکراین حدود ۲۶۰ نظامی خود را طی شبانه روز گذشته در محور دونتسک از دست داد.
در محورهای کوپیانسکی و کراسنولومانسکی بالغ بر ۱۰۰ نظامی اوکراینی کشته شدند.
در محورهای دونتسک جنوبی و زاپروژیا هم حدود ۱۲۰ نظامی اوکراینی کشته شدند.
لازم به ذکر است که ارتش روسیه ۲۴ فوریه سال ۲۰۲۲ میلادی (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات ویژه نظامی» خود را در شرق اوکراین آغاز کرد.
آمریکا و کشورهای غربی برای مقابله با پیشروی ارتش روسیه در اوکراین، ضمن ارسال انواع تسلیحات پیشرفته به ارتش اوکراین، تا کنون تحریم‌های زیادی علیه روسیه اعمال کرده اند.
از سوی دیگر «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه نیز گفته است هر گونه محموله و کاروانِ حامل تسلیحات نظامی برای اوکراین، هدفی مشروع برای نیروهای روسیه است.