آتش در خرمن رژیم صهیونیستی- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم
در حالی که رسانه های عبری زبان از کنترل برخی از آتش سوزی ها خبر می دهند، شماری از کارشناسان امنیتی از احتمال عمدی بودن این حوادث سخن می گویند.

به گزارش سایت عبری زبان خبرگزاری تسنیم، روزنامه یدیعوت احارانوت از 120 مورد آتش سوزی در مناطق مختلف فلسطین اشغالی خبر داد و به نقل از ارتش این رژیم اعلام کرد، در حال بررسی احتمال عمدی بودن برخی از آنها به ویژه در اطراف نوار غزه از طریق بالنهای آتش زا هستیم.
به گزارش رسانههای عبری زبان، کار خاموش کردن آتش سوزیها همچنان ادامه دارد در حالی که تلاش آتش نشانان برای کنترل و خاموش کردن آتش سوزی در بوته زارهای کاریما واقع در اطراف نوار غزه بعد از ساعتها در حال اتمام است.
اخبار اولیه حکایت از آن دارند که آتش سوزی در این منطقه به دلیل روشن کردن آتش توسط شماری از مهاجران شهرک نشین به وقوع پیوسته است.
شبکه تلویزیونی کان هم اعلام کرد از صبح امروز نیروهای آتش نشانی دست کم 75 مورد آتش سوزی از جمله 5 آتش سوزی گسترده را خاموش کردهاند.
روزنامه عبری زبان هارتص هم اعلام کرد، آتش سوزی در منطقه زکیم واقع در شمال نوار غزه هم باعث آتش سوزی دو خودرو شد.
حجم آتش در برخی از مناطق به حدی گسترده بود که نیروهای امدادی دستور تخلیه مناطق اطراف آن را صادر کردند.
در جنوب فلسطین اشغالی نیز آتش سوزی در چند منطقه گزارش شد و به گفته آتش نشانان تحقیقات اولیه از عمدی بودن این آتش سوزیها حکایت دارند.
انتهای پیام/*