خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله پهپادی به تأسیسات نفتی روسیه

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 06 خرداد 1402 - 13:28
فرماندار محلی روسیه امروز (شنبه) از حمله ۲ پهپاد به منطقه پسکوف در نزدیکی مرز بلاروس خبر داد که باعث انفجار و آسیب به ساختمان اداری مربوط به خط‌ لوله نفت روسیه شد.
اوكراين،حمله،حادثه،روسيه

به گزارش مشرق، میخائیل ودرنیکوف فرماندار شهر پسکوف انگشت اتهام برای این حمله را به سوی اوکراین نشانه نگرفت، اما مسکو پیشتر کی‌یف را مسئول چنین حوادثی دانسته بود.
وی اعلام کرد که این حمله پهپادی که به ساختمان اداری آسیب رسانده، تلفات جانی نداشته است و گروه عملیاتی که نتیجه نهایی را اعلام می‌کند در محل حادثه حضور دارند.
بر اساس این گزارش، اوکراین به طور علنی حمله به اهدافی در روسیه را تایید نکرده است و تاکنون هیچ توضیحی از اوکراین در این باره وجود ندارد.
این حادثه در نزدیکی مرز روسیه با بلاروس رخ داد.