خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک به زائران ویلچری در حرمین شریفین+فیلم- اخبار حج 1402 - اخبار ویژه نامه ها تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 06 خرداد 1402 - 13:15
سعودی ها امسال برای نخستین بار با توجه به افزایش میانگین سنی زائران حج تمتع، افرادی را در بخش هایی از حرمین شریفین مستقر کرده اند تا به زائرانی که با ویلچر به خانه خدا مشرف می شوند، کمک کنند.
زائران،ويلچر،مسجدالحرام،ويلچري،زائراني،كعبه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امسال 87 هزار و 550 ایرانی به حج تمتع مشرف می‌شوند که برخی از زائران به دلیل مشکل در راه رفتن، ممکن است از ویلچر برای تردد در حرمین شریفین استفاده کنند.
همچنین اعضای کاروان جانباران نیز از ولیچر استفاده می‌کنند.
در کشورهای مختلف هم برخی از زائران با ویلچر تردد می‌کنند و به دلیل بالا بودن میانگین سنی زائران و پیش‌بینی افزایش زائران دارای ویلچر، سعودی‌ها امسال افرادی را در برخی از نقاط مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص) مستقر کرده تا به زائران کمک کنند.
همچنین این افراد شیوه صحیح استفاده از پله برقی را برای زائرانی که ویلچر دارند، آموزش می‌دهند تا زائران ویلچری و همراهان آنها در ترددها و جایجایی دچار مشکل نشوند.
این اقدام برای نخستین‌بار است که توسط سعودی‌ها انجام می‌شود و گفته می‌شود با توجه به اینکه عربستان آماده پذیرش زائران مسن نسبت به سال‌های گذشته است، چنین برنامه‌ای را اجرایی کرده است.
همچنین ماشین‌های مخصوصی برای زائرانی که با ویلچر به زیارت می‌روند، در اطراف مسجدالحرام مستقر شده است.
سال گذشته با توجه به اعمال برخی از محدودیت‌ها و بسته بودن اطراف کعبه، زائران ویلچری در نزدیک‌ترین نقطه به کعبه به طواف خانه خدا پرداختند.
در ادامه فیلمی از نحوه جایجایی صحیح زائران با ویلچر را از پله برقی مسجدالحرام مشاهده می‌کنید:
منبع: فارس
انتهای پیام/