خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر رئیس‌جمهور به اندونزی با هدف تقویت روابط اقتصادی دو کشور بود

مهر | سیاسی | شنبه، 06 خرداد 1402 - 08:57
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: توسعه روابط میان ایران و اندونزی اهمیت زیادی دارد و سفر رئیس‌جمهور به این کشور در وهله اول با هدف تقویت مناسبات اقتصادی میان دو کشور بود.
اندونزي،كشور،سفر،روابط،دولت،جمهور،رئيس

مجتبی یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفر اخیر رئیس جمهور به اندونزی، اظهار داشت: توسعه روابط میان ایران و اندونزی اهمیت زیادی دارد و سفر رئیس جمهور به این کشور در وهله اول با هدف تقویت مناسبات اقتصادی میان دو کشور بود.
وی ادامه داد: از سوی دیگر اندونزی یک کشور مسلمان است و سفر رئیس‌جمهور به این کشور و افزایش روابط ایران و اندونزی پیام مهمی به کشورهایی دارد که دشمن اسلام و مسلمانان هستند و به آنان نشان می‌دهد که روابط کشورهای مسلمان با یکدیگر روز به روز ارتقا می‌یابد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت سیزدهم دیپلماسی فعال منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای را به خوبی در دستورکار خود قرار و نشان داده است که به شرط حفظ منافع ملی، با همه کشورها مذاکره می‌کند.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: ما یادمان نرفته دولت سابق که ادعا داشت زبان دنیا را بلد است، فقط به ارتباط با آمریکا و چهار کشور اروپایی اعتقاد داشت و برخی از کشورها از جمله در شرق آسیا مغفول مانده بودند.
یوسفی تاکید کرد: دولت سیزدهم به همه مناطق دنیا توجه دارد و سفر اخیر رئیس جمهور به اندونزی هم نشان داد که دولت به تقویت روابط با کشورهای شرق آسیا اعتقاد عملی دارد.