خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 خرداد 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوئل کلمات در بازی حروفچی

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 06 خرداد 1402 - 09:28
بازی «حروفچی: رقابت حدس کلمات» یک پازل کلمات خلاقانه و چالشی با پتانسیل بالاست که بازیکن‌ها به صورت آنلاین برای به دست آوردن کلمه موردنظر از حریف تلاش می‌کنند.
بازي،كلمات،كلمه،پلير،حروف،سبك،حرفي،آزمون،سيستم،خطا،سازندگان

خلاصه خبر

در این بازی دیگر خبری از سینی و حروف داخلش نیست و بازیکن باید از کیبوردی که خود بازی لحاظ کرده، برای وارد کردن کلمات استفاده کند و سعی کند زودتر از حریف به کلمه مدنظر برسد.
با وارد کردن پنج حرف و ثبت کردن آن بازی به بازیکن اطلاع می‌دهد که این حروف در جواب هستند و یا نه و یا این حرف جایش در مکانی دیگر از کلمه است.
همانطور که گفته شد، کلمات پنج حرفی هستند، اما کیبورد بازی دارای تمامی حروف الفباست.
با توجه به پنج حرفی بودم کلمات و سیستم پیدا کردن آن و همین طور محدودیت سیستم آزمون و خطا، وجود تمامی حروف الفبا برای پلیر مشکل ساز و باعث می‌شود پلیر درصد کمی از بازی‌های خود را پیروز شود.
سازندگان بازی می‌توانستند با قرار دادن حروف اصلی تشکیل دهنده کلمه و چندین حرف اضافه و یا بیشتر کردن محدودیت آزمون و خطا این مشکل را حل کنند.