خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین روز اجلاس روسای مراکز اورژانس کشور برگزار شد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | جمعه، 05 خرداد 1402 - 20:40
دومین روز اجلاس روسای مراکز اورژانس کشور با حضور شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برگزار شد.
اورژانس،كشور،معيشتي،روساي،كاركنان،كمبود

دومین روز اجلاس روسای مراکز اورژانس کشور با حضور رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جمع مدیران ارشد سازمان اورژانس کشور برگزار شد.در این نشست روسای مراکز اورژانس به بیان مشکلات و کاستی‌های موجود در مسیر خدمت رسانی به هموطنان پرداختند.
کمبود و فرسودگی آمبولانس ها، فشار کاری بالای نیرو‌های عملیاتی به دلیل کمبود نیروی انسانی، ضرورت بازنگری در وضعیت معیشتی کارکنان سازمان از جمله گلایه‌های اورژانسی‌ها به رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بود.
در ادامه جلسه دکتر نجفی ریاست سابق اورژانس یزد ضمن گلایه نسبت به وضعیت نامناسب معیشتی کارکنان اورژانس اضافه کرد: نیرو‌های اورژانس به دلیل شرایط ویژه کاری در استرس قرار دارند و اکثرا دچار مشکلات جدی در وضع سلامت می‌شوند، در حالی که از مزایای کمتری نسبت به همرده‌های خود در سایر بخش‌های سلامت برخوردارند.
در پایان، اجلاس سی و نهم مدیران اورژانس کشور با انتشار یک بیانیه ده ماده‌ای به کار خود پایان داد.