خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الکترونیکی شدن مزایده‌های قوه قضائیه در سامانه ستاد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 05 خرداد 1402 - 20:34
رئیس مرکز پیگیری اجرای سند تحول قضایی گفت: تا پایان سال بیش از ۷۰ هزار مزایده‌ی قوه قضائیه در سامانه ستاد برگزار می‌شود.
سامانه،ابراهيمي،برگزاري،مزايده،قضائي،ستاد

حجت الاسلام ابراهیمی، رئیس مرکز پیگیری اجرای سند تحول قضایی گفت: یکی از فرایند‌هایی که در قوه قضائیه به شکل سنتی برگزار می‌شد و مشکلات متعددی برای مراجعین و طرفین پرونده به وجود آورده بود برگزاری سنتی مزایده‌ها بود.
ابراهیمی افزود: روش سنتی برگزاری مزایده موجب اطاله می‌شد و زمان بر بود.
علاوه بر این، هزینه گزافی برای دستگاه قضائی به همراه داشت و منابع انسانی را به خود اختصاص می‌داد.
رئیس مرکز تحول قضایی گفت: با وارد شدن همه مزایده‌ها به سامانه ستاد تا پایان سال، بیش از ۷۰ هزار مزایده در دستگاه قضائی به شکل الکترونیک و با دسترسی آسان برای عموم مردم برگزار خواهد شد.
ابراهیمی گفت: این سامانه امکان شرکت در مزایده را به صورت برخط برای عموم مردم فراهم می‌کند که هم عادلانه است، هم سرعت را افزایش می‌دهد و هم فرایند‌های دستگاه قضائی را بهبود می‌دهد.
وی افزود: با وارد شدن مزایده‌ها به سامانه ستاد کسی نمی‌تواند با زد و بند و بهره بردن از اطلاعات خاص و یا دسترسی به محتوای برخی از پرونده‌ها در مزایده‌ها برنده شود.
این سامانه به صورت شفاف برای همه مردم در دسترس است.
ابراهیمی درمورد برگزاری آزمایشی مزایده‌ها در سامانه ستاد گفت: از امروز شاهد برگزاری همه مزایده‌ها در استان خراسان جنوبی به شکل آزمایشی برای سایر استان‌ها خواهیم بود.