خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تنش میان صرب های کوزوو و پلیس/رئیس جمهور صربستان پای ناتو را وسط کشید- اخبار اروپا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 05 خرداد 1402 - 19:15
تنش ها زمانی در کوزوو بالا گرفت که که صرب ها با انتخاب شهردار تازه انتخاب شده مخالفت کرده و با نیروهای پلیس مقابل ساختمان دولتی درگیر شدند.
كوزوو،پليس،صربستان،نيروهاي،گزارش،درگيري

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری از درگیری میان صرب‌های کوزوو و پلیس این کشور و شنیده شدن صدای تیراندازی و قرار گرفتن ارتش صربستان در حالت آماده باش جنگی خبر دادند.
در فیلمی که در همین رابطه منتشر شده، ستونی از زره پوش‌های نیروهای ویژه کوزوو در حال حرکت هستند.
به گزارش اسپوتنیک، وزیر دفاع صربستان تایید کرد که ارتش در حداکثر آمادگی رزمی است و به سمت کوزوو حرکت کرده است.
رسانه‌های محلی گزارش دادند الکساندر ووچیچ رئیس جمهور صربستان از نیروهای ناتو خواسته تا در کوزوو مستقر شوند و از صرب‌ها مقابل پلیس کوزوو محافظت کنند.
نشریات محلی می نویسند که در نتیجه درگیری ها در شمال میترویتسا، چندین نفر در بیمارستان بستری شدند، پلیس از گاز اشک آور استفاده کرد.
تنش‌ها زمانی در کوزوو بالا گرفت که که صرب‌ها با انتخاب شهردار تازه انتخاب شده مخالفت کرده و با نیروهای پلیس خارج از ساختمان شهرداری درگیر شدند.
انتهای پیام/