خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 خرداد 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه موقت اصفهان: هر حاجی ایرانی یک سفیر در جهان اسلام است- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 05 خرداد 1402 - 16:42
امام جمعه موقت اصفهان گفت: هر حاجی ایرانی سفیر مردم ایران در جهان اسلام است و باید نماینده ای برای معرفی جمهوری اسلام باشد. نوع رفتار حاجی های ایرانی نشان دهنده هویت ملت ایران است.
جمعه،اصفهان،اسلام،امام،رباخواري،نماز،خداوند،اشاره،ميردامادي،موقت

خلاصه خبر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حجت‌الاسلام سیدمجتبی میردامادی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اصفهان با بیان اینکه رباخواری از گناهان بسیار بزرگ در اسلام است، اظهار داشت: افرادی که دست از رباخواری برندارند اعلام جنگ با خدا و رسول خدا (ص) می‌کنند.
امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به اینکه هیچ‌کسی جز خداوند شفیع نیست، تصریح کرد: خداوند شفاعت و ولایت را به اذن خود و طبق آیات قرآن به انسان‌ها واگذار می‌کند.
باید به پیام لا اله الا الله توجه کنیم و راه نجات اطاعت از معصومین و ائمه اطهار (ع) است.