خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 14 آذر 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهاد امروز ما در میدان فضای مجازی است

مهر | استان‌ها | جمعه، 05 خرداد 1402 - 15:01
بوشهر- فرمانده سپاه شهرستان دیر گفت: امروز جهاد کبیر ما در فضای مجازی است که در این میدان کشته و اسیر زیادی داده ایم اما خودمان متوجه نیستیم.
خرمشهر،دشمن،مجازي،نيا،فتح،حسيني،بيت،شهرستان،ميدان،فضاي،اسلامي

خلاصه خبر

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار سیدعلی حسینی نیا در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه بندر دیر با تبریک دهه کرامت و گرامیداشت حماسه فتح خرمشهر، اظهار داشت: شهرستان دیر در عملیات بیت المقدس ۱۱۴ رزمنده و ۱۰ شهید داشته است.
فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) شهرستان دیر افزود: عملیات بیت المقدس و فتح خرمشهر یکی از بارزترین جلوه‌های نصرت الهی و مهم‌ترین و زیباترین روزهای انقلاب اسلامی است.
وی با تاکید بر تاسی گرفتن از سیره شهدا و فداکاری رزمندگان دفاع مقدس، ادامه داد: جمله پرمفهوم «خرمشهر را خدا آزاد کرد» از امام خمینی (ره) پیام‌های زیادی دارد، به ویژه برای ما که در مسیر دفاع از اهداف انقلاب اسلامی قدم برمی‌داریم.