خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 خرداد 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز پویش مردمی "مهربانی با حیات وحش"/ پیش بینی احداث آبشخور حیات وحش در مناطق کم آب- اخبار محیط زیست - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 05 خرداد 1402 - 14:15
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: به مناسبت روز جهانی تنوع زیستی، دومین پویش مردمی محیط زیست استان تهران با عنوان پویش مهربانی با حیات وحش امروز در منطقه شکار ممنوع کوه سفید دماوند آغاز به کار کرد.
وحش،حيات،محيط،استان،زيست،حفاظت،طبيعت،تهران،پويش،جانوري،زيستي ...

خلاصه خبر

در ادامه علی امرالهی؛ سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی حفاظت محیط زیست استان تهران نیز در حاشیه اجرای پویش مهربانی با حیات وحش گفت: احداث آبشخور و ضد عفونی آبشخورهای قدیمی و کاشت گونه‌های خاص و بومی در مناطق تحت مدیریت در سطح استان برای ارتقا سطح حفاظت از حیات وحش و بالا بردن سطح پوشش گیاهی از اهداف این پویش است.
همچنین فرهاد زندی؛ فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران نیز در حاشیه این برنامه با اشاره به اینکه در مجموعه مناطق تحت مدیریت استان نزدیک به 100 آبشخور طبیعی و مصنوعی داریم، تصریح کرد: در برنامه‌های عمرانی و طرح‌های مقابله با خشکسالی در سال 1402، ساخت آبشخور در مناطق کم آب استان را در دستور کار داریم.
وی تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم حیات وحش را حفظ کنیم باید بحث غذا، آب و امنیت حیات وحش تأمین شود تا جمعیت حیات وحش از رشد مطلوبی برخوردار باشد.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، نخستین پویش مردمی محیط زیست استان تهران با عنوان پویش مردمی بی‌زباله از 7 اردیبهشت ماه با پاکسازی حاشیه مسیر رودخانه جاجرود از سد لتیان تا سد ماملو آغاز شد و این پویش‌ها بر اساس برنامه زمان‌بندی شده تا پایان شهریور ماه امسال در دیگر مناطق مختلف استان تهران ادامه خواهد داشت.