خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درآمد ۶ میلیارد دلاری ایران از صادرات محصولات کشاورزی

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 خرداد 1402 - 21:13
سنندج- معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: سالانه ۱۳۵ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در کشور تولید می شود و از این محل درآمد ۶ میلیارد دلاری از صادرات این محصولات داریم.
درآمد ۶ میلیارد دلاری ایران از صادرات محصولات کشاورزی

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی برومندی عصر پنجشنبه در همایش فرصت‌های سرمایه گذاری توت فرنگی کردستان در تالار مولوی دانشگاه کردستان اظهار کرد: قوم کرد مایه افتخار همه ملت ایران است و این استان یکی از استان‌های پیشرو در امنیت غذایی ایران است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران با وجود اینکه در منطقه خشک و نیمه خشک دنیا قرار دارد و متوسط بارندگی ۲۵۰ میلیمتر در سال ۱۳۵ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی را تولید می‌کند که بخشی از این محصولات در سبد صادرات کشور قرار دارد.
برومندی خاطرنشان کرد: اگر اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی بخش خصوصی در کنار تولیدکنندگان باشند بدون شک بهره وری و ارزش افزوده بیشتری خواهیم داشت.
وی اعلام کرد: سالانه ۶ میلیارد دلار درآمد ارزی از صادرات محصولات کشاورزی داریم که ۵۰ درصد آن مربوط به محصولات باغبانی است.
برومندی خاطرنشان کرد: استان کردستان یکی از استان‌های بسیار مهم ماست که متوسط بارندگی آن از میانگین کشوری بالاتر است و سالانه ۳ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی تولید می‌کند.
وی افزود: بیش از ۴۵۰ هزار تن انواع محصولات باغبانی در این استان تولید می‌شود و ۵۷ درصد از مجموع ۱۲۰ هزار تن توت فرنگی کشور را به خود اختصاص داده است.
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: تولید دانش بنیان و اصلاح ارقام پرتولید و باماندگاری بیشتر در دستور کار این وزارتخانه است.
برومندی افزود: امیدواریم شاهد سرمایه گذاری بیشتر در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی در خصوص محصول توت فرنگی باشیم.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های بالایی برای ارتقای تولید محصولات کشاورزی در کردستان داریم و با صنعتی شدن حوزه کشاورزی در این استان شاهد تحقق این مهم خواهیم بود.