سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل: برای ارائه خدمات بهداشتی در افغانستان به 500 میلیون دلار نیاز است- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 خرداد 1402 - 16:45
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد در سال جاری میلادی برای ارائه خدمات بهداشتی به مردم افغانستان 500 میلیون دلار نیاز است.
بهداشتي،افغانستان،سازمان،گفته_بود،مرگ،سوتغذيه،حاد

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در توئیترش اعلام کرد عدم سرمایه‌گذاری در خدمات بهداشتی نجات‌دهنده، به افزایش مرگ و میر آسیب پذیرترین افراد این کشور منجر خواهد شد.
اوچا افزود در سال جاری میلادی نزدیک به 500 میلیون دلار برای کمک به 15.6 میلیون نفر در افغانستان ضروری و مورد نیاز است.
بر اساس برآورد سازمان ملل، آمار افراد نیازمند به خدمات بهداشتی در افغانستان به 17.6 میلیون نفر می‌رسد.
این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی پیش از این گفته بود افغانستان با 638 مورد مرگ در هر صدهزار تولد زنده، بیشترین مرگ و میر مادران را در آسیا دارد.
همچنین یونیسف نیز گفته بود انتظار می‌رود 2.3 میلیون کودک در سال 2023 با سوتغذیه شدید مواجه شوند و در شرایط کنونی 875 هزار این کودکان به درمان سوءتغذیه حاد شدید نیازمند هستند.
این سازمان نیز خبرداد در سال جاری میلادی حدود 840 هزار زن باردار و مادر شیرده احتمالاً دچار سوتغذیه حاد می‌شوند.
وزارت بهداشت حکومت افغانستان پیش از این گفته بود ایجاد مراکز بهداشتی برای ساکنین مناطق دور افتاده و تلاش بیشتر برای افزایش ظرفیت همچنین تجهیزات پزشکی از نیازهای اساسی نظام بهداشتی این کشور است.
انتهای پیام/.