خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم نهادینه سازی فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در جامعه

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 خرداد 1402 - 14:57
رشت- سرپرست معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بر لزوم نهادینه سازی فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در جامعه تاکید کرد و گفت: حمایت از تولید کتاب‌های با کیفیت در دستور کار قرار دارد.
كانون،استان،گيلان،فرهنگي،حسيني،نوجوانان،مراكز،كودكان،مجموعه، ...

اکرم السادات حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح اولویت‌ها و اهداف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان پرداخت و اظهار کرد: اعتماد خانواده‌ها به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و باورمندی جامعه به این نهاد فرهنگی را سرمایه‌ای ارزشمند عنوان کرد.
سرپرست معاونت فرهنگی کانون گیلان به سیاست‌های کلان این مجموعه در تعامل با خانواده‌ها اشاره کرد و افزود: تحقق شعار «هر خانه یک کانون، هر مادر یک مربی» از اهم این اهداف به‌شمار می‌رود لذا تعامل و هم‌گرایی با خانواده‌ها در دستورکار قرار دارد.
حسینی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده مربیان کانون و هم گامی آنان با فن‌آوری‌های روز و به‌روزرسانی آگاهی‌ها در سایه دانش افزایی گفت: شرکت مربیان در دوره‌های آموزشی، مطالعه و بهره‌گیری از کتاب‌خانه الکترونیکی، از جمله گام‌هایی است که درجهت ارتقای توان‌مندی ها و حرکت در مسیر کشف و پرورش استعدادهای فکری و ذوقی مخاطبان برداشته می‌شود.
وی موفقیت‌های اعضای کانون در جشنواره و مهرواره‌های بین‌المللی و ملی را رهاورد توانمندی، هدایت و نظارت مربیان این مجموعه دانست و ادامه داد: بر همین اساس کارگاه‌های حضوری، مجازی و انجمن‌های تخصصی برگزار می‌شود.
حسینی، خدمات‌رسانی ۳۱ مرکز فرهنگی‌هنری ثابت، چهار کتابخانه پستی ۶ مرکز سیار روستایی و شهری کانون در سطح استان را را بستری برای ارائه این فعالیت‌های خلاقانه و هدف‌مند عنوان‌کرد و اضافه کرد: افزایش گستره برنامه‌ها، تحقق عدالت اجتماعی و خدمات‌رسانی به تمامی کودکان و نوجوانان، به ویژه در مناطق روستایی و کم‌برخوردار، مدنظر دست اندرکاران کانون قرار دارد.
وی به فعالیت برخی از مراکز تخصصی کانون در سطح استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه کانون استان گیلان از امکانات و تجهیزات قابلی قبولی در این زمینه برخوردار است و برای افزایش کمی و کیفی این تجهیزات آموزشی، نیازمند توجه بیشتر مسئولان هستیم.
حسینی تصریح کرد: همواره شاهد به روز رسانی کتاب‌های مراکز فرهنگی هنری هستیم و سال‌جاری نیز تازه‌های کتاب به کتاب‌خانه‌های مراکز در سراسر استان گیلان افزوده‌می‌شود.
وی بر لزوم نهادینه سازی فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در جامعه اشاره کرد و افزود: حمایت از تولید کتاب‌های با کیفیت و محوریت سبک زندگی ایرانی‌اسلامی، نقش‌به‌سزایی در حرکت‌های سازنده این مجموعه در جلب نظر و مأنوس سازی مخاطبان با کتاب دارد.
سرپرست معاونت فرهنگی کانون استان گیلان با دعوت از کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها برای همراهی با فعالیت‌های کتاب محور مبتنی بر آموزه‌های دینی و اسلامی ادامه داد: مراکز فرهنگی هنری این مجموعه در سطح استان پذیرای مخاطبان ۴ تا ۱۸ سال خواهد بود.