خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان درگیری دسته جمعی با حضور پلیس

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 04 خرداد 1402 - 12:56
سرکلانتر هشتم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از پایان درگیری دسته جمعی در محله نواب تهران و دستگیری عامل اصلی این درگیری خبر داد.
درگيري،پليسي،مأموران،نظم،سلاح،سرهنگ

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عبدالرضا محمدی گفت: بامداد سوم خرداد سال جاری به دنبال اعلام درگیری دسته جمعی در محله نواب و ایجاد رعب و وحشت و اخلال در نظم سریعاً عملیات کلانتری ۱۰۸ پلیس پیشگیری تهران در محل حاضر شدند.
وی با بیان اینکه مأموران پس از حضور در محل درگیری مشاهده کردند تعدادی شرور با در اختیار داشتن سلاح سرد در حال درگیری هستند، افزود: بلافاصله مأموران وارد عمل شده و سعی در برقراری نظم عمومی داشتند که متأسفانه این افراد توجهی به دستورهای پلیسی نمی‌کردند که مأموران با شلیک چند تیر هوایی متهمان را خلع سلاح و دستگیر کردند.
این مقام انتظامی افزود: در این عملیات پلیسی عامل اصلی درگیری را دستگیر و ۲ قبضه سلاح سرد از وی کشف و متهم را برای تحقیقات پلیسی به کلانتری انتقال دادند.
سرهنگ محمدی با اشاره به اینکه امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است و با مخلان نظم و امنیت به جد برخورد می‌شود، خاطر نشان کرد: پرونده و متهمان به مرجع قضائی معرفی شدند.