خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۹۱ درصدی سطح حریق اراضی ملی در گرگان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 خرداد 1402 - 08:06
گرگان- رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گرگان از کاهش ۹۱ درصدی سطح حریق در اراضی ملی طی سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ماقبل از آن خبرداد.
حريق،طبيعي،سطح،گرگان

رسول مقسم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در سال گذشته، ۹۶ فقره آتش سوزی در سطح ۳.۱ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی گرگان اتفاق افتاده که نسبت به سال ما قبل از آن ۹۱ درصد سطح حریق کاهش یافته است.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گرگان افزود: این سطح از خسارت در جنگل‌های طبیعی، دست کاشت و مراتع بوده و ۲.۲ هکتار از آن در جنگل‌های طبیعی اتفاق افتاده است.
وی بیان کرد: در کاهش حوادث حریق همکاری مردم و فرمانداری‌ها و دهیاری‌ها، احداث آتش بر، بکارگیری دیده بان، برگزاری کلاس‌های آموزشی، بروزرسانی ادوات اطفا حریق و افزایش گشت‌ها نقش داشته است.
گفتی است که بیشترین عامل حریق در جنگل‌های گلستان منشأ انسانی داشته و از روی عمد یا سهل انگاری بوده است.