خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱ بندر کشور بین المللی است/برپایی رزمایش سراسری پدافند غیرعامل

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 خرداد 1402 - 17:57
نوشهر- مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی از فعالیت ۱۱ بندر بین المللی در کشور خبر داد و گفت: سه بندر در شمال واقع شده است.
بندر،بحران،غيرعامل،پدافند،رزمايش،رويكرد،مديريت

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله جعفری عصر چهارشنبه در رزمایش یکروزه ملی ترکیبی پدافند غیرعامل با رویکرد زیستی که به میزبانی بندر نوشهر برگزار شد؛ با بیان اینکه طراحی یا مانورهای پدافند غیرعامل در سه سطح ملی، منطقه‌ای و مستقیم برای هر منطقه است، اظهار داشت: ۱۱ بندر بین‌المللی در کشور داریم که سه بندر در شمال و هشت بندر در جنوب کشور واقع شده‌اند که این مانورها و رویکرد مدیریت بحران را امسال تجربه خواهند کرد.
وی با بیان اینکه رزمایش ملی ترکیبی پدافند غیرعامل با رویکرد زیستی در بندر نوشهر در بالاترین سطح برگزار شد، ادامه داد: در این رزمایش‌ها وضعیت مدیریت بحران خواهیم داشت تا اگر احیاناً در شرایط واقعی بحران قرار گرفتیم آمادگی‌های لازم را داشته باشیم و هر کسی در قالب تیم ICS وظایف خود را بداند و به نحو مقتضی، بحران را مدیریت کند.
مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در آینده نزدیک نیز دو رزمایش سراسری در بندر امام خمینی (ره) و شهید رجایی خواهیم داشت و در سطوح منطقه‌ای نیز تا پایان امسال، رزمایشی در بندر امیرآباد خواهیم داشت.
وی گفت: برگزاری این رزمایش‌ها، ارگان‌ها و نهادها را کنار هم جمع می‌کند تا هماهنگی لازم برای مواقع اضطراری داشته باشند