خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

22 سارق در بیرجند دستگیر شدند- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 03 خرداد 1402 - 15:15
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی از شناسایی و دستگیری 6 مالخر و 22 سارق در طرح عملیاتی کنترل صنوف و مقابله با مالخران اموال سرقتی در استان خبر داد.
پليس،سرقت،آگاهي،دستگير،فقره،صادقي،مغازه،منزل،خراسان،جنوبي،بي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سرهنگ کاظم صادقی امروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه مقابله با سرقت و ناهنجاری اجتماعی عزمی همگانی را می‌طلبد، اظهار داشت: امنیت محصول یک فرآیند اجتماعی است و همه مردم باید در این راستا به پلیس کمک کنند.
وی گفت: اجرای طرح عملیاتی کنترل صنوف و مقابله با مالخران اموال سرقتی در خراسان جنوبی به منظور پیشگیری و مبارزه با سرقت به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان و شهرستان‌های تابعه قرار گرفت.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی افزود: در این طرح 2 روزه با انجام اقدامات پلیسی و در عملیات‌های جداگانه، 6 مالخر و 22 سارق در سطح استان دستگیر شدند.
صادقی تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شد توسط کارشناسان پلیس آگاهی سارقان به 25 فقره سرقت منزل، مغازه، قطعات و محتویات داخل خودرو، اماکن عمومی و خصوصی اعتراف کردند که متهمان دستگیر شده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی یادآور شد: مقابله با سرقت یکی از اولویت‌های پلیس است و افرادی که بخواهند با اعمال مجرمانه امنیت جامعه را خدشه‌دار کنند، پلیس در چارچوب قانون و بدون هیچ گونه اغماضی و قاطعانه با آنها برخورد خواهد کرد.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی همچنین از دستگیری باند سارقان منزل و مغازه در بیرجند خبر داد و گفت: در این رابطه 7 فقره سرقت کشف شد.
صادقی عنوان کرد: در راستای اجرای طرح مبارزه با سارقان و در پی وقوع چندین فقره سرقت منزل و مغازه در سطح شهرستان بیرجند بلافاصله موضوع در دستور کار گارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی بیان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی با بررسی صحنه‌های جرم، اقدامات فنی اطلاعاتی، روش‌های نوین کشف جرم و بررسی دوربین‌های مداربسته توانستند ردپای یک سارق حرفه‌ای غیر بومی و یک نفر همدست وی راشناسایی کرده و در یک عملیات غافلگیرانه آنها را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی افزود: متهمان دستگیر شده در ابتدا منکر هرگونه ارتکاب سرقت شدند، اما با ارائه مدارک و مستندات مربوطه به 7 فقره سرقت منزل، مغازه، موتورسیکلت و محتویات داخل خودرو اعتراف کردند.
صادقی با بیان اینکه ارزش اموال سرقتی کشف شده یک میلیارد و 300 میلیون ریال برآورد شده است تصریح کرد: متهمان دستگیر شده به همراه پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.
انتهای پیام/ 252/