مظفر: در برهه ای تربیت معلم را تعطیل کردیم- اخبار فارس - اخبار استانها تسنیم
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در نیا کالج های تعلیم و تربیت وجود دارد و ما در برهه ای از زمان، تربیت معلم را تعطیل کردیم، غافل از اینکه مدرک لیسانس، برای تربیت معلمان کافی نیست.

به گزارش خبرنگار تسنیم از شیراز، حسین مظفر رئیس اسبق سازمان آموزش و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درهمایش طلایه داران مهر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس و عملیات آزادسازی خرمشهر، اظهارداشت: راز و رمز پیروزی رزمندگان ما، توکل به خدا، استقامت و پایداری بود و ما معلمان یکی از وظایفمان این است که روحیه استقامت و پایداری و شهادت را در شاگردان تقویت کنیم؛ که اگر چنین شود، هیچ تهدیدی علیه کشورمان کارساز نمیشود.
وی با تاکید بر اینکه آنها که وظیفه تعلیم و تربیت بر عهده دارند حق ندارند جملاتی را منتشر کنند که حس ناامیدی را به جوانان القا کند، ادامه داد: در آموزههای اسلامی ما فرازهایی وجود دارد که بالاتر از همه مکاتب دیگر در زمینه آموزش و پرورش است، اما متاسفانه کردار عملی ما با آن آموزهها تفاوت زیادی دارد و حتی برخی آموزش و پرورش را دستگاه مصرفی میدانند.
شکاف بین مبانی نظری و رفتارهای عملی در باب تعلیم و تربیت، عامل تضعیف آموزش و پرورش است که مظفر با بیان آن، تاکید کرد: توسعه از انسان آغاز میشود و آموزش و پرورش مهد توسعه انسان است.
رئیس اسبق سازمان آموزش و پرورش گفت: در دنیا، دولتهای مختلف دوران سازندگی خود را از آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت آغاز میکنند، و ما هم تا زمانی که چنین نکنیم، هرگز نخواهیم توانست به اهداف مقدس خود برسیم و متأسفانه زمان را داریم از دست میدهیم.
وی، مهمترین دوران آموزش را دوران ابتدایی عنوان کرد و افزود: اگر 10 سال این بذرها را شکوفا کنیم، در دوران بعدی چیزی نمیتواند این جوانان را به انحرافات مختلف بکشاند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در نیا کالجهای تعلیم و تربیت وجود دارد و ما در برههای از زمان، تربیت معلم را تعطیل کردیم، غافل از اینکه مدرک لیسانس، برای تربیت معلمان کافی نیست.
وی ادامه داد: معلم باید متصل به نظام مستقر باشد و وظیفه دارد اندیشه نظام را به نسل جوان منتقل کند؛ همانگونه که جامعه لیبرال، معلم لیبرال تربیت میکند.
مظفر با بیان اینکه فضای غبارآلود سیاسی، اندیشههای ما را هم به هم ریخته است، کار معلمی را بسیار سخت دانست و تصریح کرد: کشف و استخراج استعدادها، کار معلم است که باید متناسب و موزون این استعدادها را رشد دهد.
رییس اسبق سازمان آموزش و پرورش، انحراف روحانی و معنوی را بدتر از انحراف مادی دانست و تاکید کرد: ما وظیفه پرورش متعادل در عرصه تعلیم و تربیت داریم و عقل و فهم و درک انسانی را ارتقا دهیم.
حجتالاسلام طاهری دبیر جامعه روحانیت شیراز و تولیت آستان سید علاالدین حسین هم در این همایش ضمن تاکید بر اینکه مشکل الان آموزش و پرورش، به دلیل عدم توجه به معلمین است، اظهار داشت: اولین مجموعه که در دوران انقلاب پشت سر امام راحل حرکت کرد جامعه معلمین بودند، اما امروز، چون درب ورودی به معلمی باز بوده، و از هر قشری وارد این جامعه مقدس شدند، وضعیت کنونی آموزش و پرورش چنین شده است.
طاهری ادامه داد: اگر بخواهیم کشور و جوانان نجات پیدا کنند، باید به مسائل مختلف معلمین، از گزینش تا مسائل اقتصادی، توجه کنیم.
به گفته وی، ریشه خیلی از مسائلی که در مدارس و ادارات آموزش و پرورش است را باید در گزینش معلمین جست.
دبیر جامعه روحانیت شیراز با تاکید بر اینکه معلم باید از ابتدا آموزش ببیند، تصریح کرد: باید بهترین نخبههای ما به دانشگاه فرهنگیان وارد شوند تا با بهترین امکانات، انسانهایی تربیت کنند که به معراج بروند.
وی با تاکید بر اینکه جامعه امروز ما را معلمین میتوانند نجات دهند، گفت: امیدواریم با اجرایی شدن سند بالادستی، در چله دوم انقلاب که زمان بهره بردن است، در راه انقلاب بهترین بهرهها را از این نهاد ببریم.
محمد خلیل عسکری مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در این همایش با ادای احترام به 132 شهید معلم و 6 مدیر شهید استان فارس و یکصد معلمی که مظلومانه در کرونا جان به جانآفرین تسلیم کردند، و ضمن گرامیداشت دهه کرامت و سالروز آزادسازی خرمشهر، اظهار داشت: دلیل اینکه این محفل شکل گرفت، این است که اقدامات ارزشمند مدیران کل در دورانهای مختلف و رمز موفقیت آموزش و پرورش که عبور از کوچه همدلی است را یادآور شویم.
وی با بیان اینکه در بحرانهای مختلف شما تجربهداران میتوانید آموزش و پرورش را برای طی کردن مسیر توسعه و ترقی و پیشرفت کمک کنید، تصریح کرد: چتر آموزش و پرورش به وسعت انقلاب اسلامی و حتی گستردهتر، به وسعت جبهه مقاومت باز است.
عسکری ادامه داد: آموزش و پرورش فارس افتخار علمداری تدوین سند تحول آموزش و پرورش در کشور است.
انتهای پیام/424/.