خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش دشمن برای ایجاد نا امیدی در جامعه است/ لزوم مدیریت انقلابی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 خرداد 1402 - 11:57
یاسوج_ فرمانده تیپ امام حسن مجتبی (ع) بهبهان گفت: دشمن به دنبال ایجاد یاس و نا امیدی در جامعه است.
سردار،رفيق،دوست،سليماني،معنويت،تكيه،دشمنان،نگاه

به گزارش خبرنگار مهر، سردار مهدی رفیق دوست پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم گرامیداشت سوم خرداد در گچساران، افزود: بیش از ۴۴ سال است که نظام جمهوری اسلامی ایران در برابر فتنه‌های متعدد دشمنان ایستاده است.
وی با اشاره اینکه نباید در برابر فتنه‌های دشمنان دچار یاس و ناامیدی شد، تصریح کرد: کشور ما در برهه‌های مختلف از پیچ‌های خطرناک و سخت عبور کرده است.
رفیق دوست با تاکید بر تحقق مدیریت انقلابی و کار جهادی، خاطرنشان کرد: کشور ما ظرفیت‌های فراوانی برای توسعه دارد.
رفیق دوست نگاه به درون را یک نیاز دانست و اظهار کرد: هرگاه در فعالیت‌ها تکیه و نگاه به درون بوده، نتیجه گرفته ایم و تا زمانی که روی پای خود ایستاده ایم، موفق خواهیم بود.
فرمانده تیپ امام حسن مجتبی (ع) با تاکید بر اینکه در حوزه دفاعی _ نظامی ۹۵ درصد از نیازها با تکیه بر توان داخلی تأمین می‌شود، عنوان کرد: نیروی مسلح ما با تکیه بر معنویت در دنیا سرافراز است.
وی به مردمی بودن و فعالیت میدانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: روزی ۷۵ درصد از خاک سوریه در دست داعش بود که سردار سلیمانی فرهنگ دفاع مقدس و معنویت را در عراق و شام پیاده کرد و بیش از ۱٠٠ لشکر مهیای نبرد با داعش شد.
سردار رفیق دوست گفت: محبوبیت سردار سلیمانی برگرفته از معنویت ایشان بود و تشییع ۲۵ میلیون نفری گویای این مهم است.