خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرواز ۸۷ هزار زائر با هواپیمایی ایران ایر به مکه و مدینه

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 03 خرداد 1402 - 00:34
آیین بدرقه اولین گروه از زائران سرزمین وحی از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) شامگاه سه‌شنبه دوم خردادماه در فرودگاه بین‌المللی‌ امام خمینی (ره) برگزار شد.
حج،زائران،زيارت،سازمان،زائر

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز در مراسم بدرقه زائران سرزمین وحی گفت: خداوند بزرگ را شاکریم که بار دیگر به ما توفیق خدمتگزاری به ضیوف‌الرحمان را عطا نموده است تا امشب در آئین بدرقه اولین گروه از زائران خانه خدا حضور داشته باشیم.
رئیس سازمان حج و زیارت با تشکر از همه دست‌اندکاران این عملیات بزرگ گفت: امسال، سازمان حج و زیارت با کمک هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، طی یک ماه آینده بالغ بر ۸۷ هزار زائر را به فرودگاه‌های مکه و مدینه انتقال خواهد داد.
اولین گروه از زائران، ساعت ۵۰ دقیقه بامداد روز چهارشنبه سوم خردادماه، عازم سرزمین وحی شدند.
در عملیات حج امسال، ۳۰ درصد از پروازهای حج تمتع، از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقاصد مدینه و جده انجام و ۱۲ هزار زائر از این فرودگاه به خانه خدا مشرف می‌شوند.