تصادف در آزادراه کرج - قزوین یک کشته برجا گذاشت
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 02 خرداد 1402 - 19:01
کرج- رئیس پلیس راه استان البرز گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی پژو با عابر پیاده در آزادراه کرج - قزوین یک عابر پیاده حدوداً ۴۵ ساله جان خودش را از دست داد.

سرهنگ پیمان کرمی در گفتوگو با خبرنگار مهر گفت: حوالی ساعت ۲۰ شب گذشته خبری مبنی بر وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در آزادراه کرج قزوین به مرکز فوریتهای پلیسی اعلام و بلافاصله عوامل پلیس راه برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: با حضور مأموران در محل حادثه و بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که یک خودرو پژو به دلیل ورود عابر پیاده به منطقه آزادراهی با وی برخورد کرده و این شخص حدوداً ۴۵ ساله در دم جان باخته است.
رئیس پلیس راه استان البرز تصریح کرد: علت حادثه توسط کارشناسان امر ورود عابر پیاده به منطقه آزادراهی اعلام شده است.
سرهنگ کرمی در پایان خاطرنشان کرد: علیرغم هشدارهای مکرر پلیس در خصوص عدم ورود عابران پیاده به منطقه آزادراهی، اما همچنان شاهد وقوع اینگونه حوادث تلخ در محورهای مواصلاتی استان البرز هستیم.