خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراضات در پاپوآ گینه‌نو به امضای پیمان دفاعی با آمریکا

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 01 خرداد 1402 - 16:28
مردم پاپوآ گینه‌نو در واکنش به امضا پیمان دفاعی این کشور با آمریکا، دست به اعتراض زدند.
پاپوآ،پيمان،دانشگاه،گينه،دفاعي،نو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، امضا پیمان دفاعی مشترک با آمریکا، اعتراضاتی را در پاپوآ گینه‌نو به همراه داشت.
پاپوآ گینه‌نو امروز دوشنبه شاهد موجی از اعتراضات نسبت به پیمان دفاعی مشترک این کشور با آمریکا است.
پیمان مورد بحث که، جزئیات آن هنوز مشخص نیست، در نشستی به امضای «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا و «جیمز مارابه» نخست وزیر پاپوآ گینه نو، رسید.
بنا به نوشته خبرگزاری شینهوا، از صبح امروز تظاهرات در چندین دانشگاه در سراسر پاپوآ گینه نو علیه پیمان همکاری دفاعی آمریکا و این کشور جزیره‌ای واقع در جنوب غربی اقیانوس آرام آغاز شده است.
یک رسانه محلی در گزارشی اعلام کرد که دانشجویان دانشگاه پاپوآ گینه نو، دانشگاه گوروکا و دانشگاه صنعتی پاپوآ در این تظاهرات شرکت کردند.
دانشجویان دانشگاه پاپوآ گینه نو این پرسش را مطرح می‌کنند که این کشور که همیشه اصل دوست با همه و دشمن با هیچ را رعایت می‌کند، چرا باید یک پیمان دفاعی امضا را کند.
معترضان این درخواست را مطرح کردند که تا زمانی که مردم این کشور از محتوای این پیمان مطلع نشوند، این پیمان امضا نشود.