تقدیم نشان صبر به خانواده 8 هزار شهید استان همدان- اخبار همدان - اخبار استانها تسنیم
مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس همدان از تقدیم نشان صبر به خانواده 8 هزار شهید استان خبر داد و گفت: همزمان با سوم خرداد بازدید از باغ موزه دفاع مقدس رایگان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، هادی آزادی ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت چهلویکمین سالگرد آزادسازی خرمشهر برگزار شد، با بیان اینکه شعار سوم خردادماه سالجاری «ما متحدیم» است، اظهار داشت: در فضای امروز جامعه که دشمن با استفاده از رسانههای خود درصدد ایجاد اختلاف بین آحاد مردم است بنابراین مهمترین مولفهای که باید پیگیری شود بحث اتحاد بین اقشار مختلف جامعه و همچنین تبیین نقش رزمندگان غیور سپاه، ارتش، جهاد سازندگی است.
وی از برگزاری یک هزار و 100 عنوان برنامه در استان خبر داد و گفت: با توجه به برگزاری کنگره 8 هزار شهید استان همه برنامههای دفاع مقدس با محوریت کنگره 8هزار شهید برگزار می شود و هدف آن گسترش، انتقال و تعمیم فرهنگ جهاد و شهادت به نسل حال و آینده و علاقهمندان به فرهنگ تعالی دفاع مقدس است که برای نیل به این هدف بیش از یک هزار و صد برنامه با عنوان های متنوع در سطح استان در حال برگزاری است.
مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس همدان به برگزاری صبحگاه مشترک یگان های نظامی و انتظامی به میزبانی نواحی مقاومت سپاه در همه شهرستان ها، فضاسازی محیطی شهرها و روستاها،ادارات و دستگاه ها و مساجد مدارس، روایت گری در دانشگاه و مدارس و ...، پخش بانگ مقاومت و پیروزی، برگزاری یادوارههای شهدا، رونمایی از کتاب زمانی برای عاشقی در شهرستان تویسرکان، تکمیل یادمان شهدای گمنام در میدان میشان و تبدیل به پایگاه فرهنگی اشاره کرد.
سرهنگ آزادی به آغاز دیدار با خانواده 8 هزار شهید استان و تقدیم نشان صبر به خانواده شهدا اشاره کرد و گفت: همزمان با سوم خرداد بازدید از باغ موزه دفاع مقدس رایگان است و از ابتدای سالتحصیلی تا کنون 27 هزار دانش آموز به طور رایگان از این مکان بازدید کرده اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: جنگ یک تراژدی غمناک است اما جنگ عراق بر علیه ایران و آنچه که از آن به عنوان دفاع مقدس یاد می شود نقطه عطفی در تاریخ ایران است.
مدیر اجرایی شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس همدان با بیان اینکه براساس فرهنگ ایرانی و اسلامی قواعدی را در جنگ تغییر دادیم، ادامه داد: یکی از نقاط عطف دفاع مقدس عملیات غرورآفرین دفاع مقدس بود که براساس محاسباتی که انقلاب اسلامی تازه به پیروزی رسیده، ارتش تضعیف شده و دستگاه حاکمیتی نوپاست جنگی بر علیه ایران آغاز شد که باعث خسارات فراوانی به هر دو کشور مسلمان در منطقه شد.
سرهنگ آزادی تصریح کرد: موضوع خرمشهر یک موضوع خاص است 35 روز شهر خرمشهر و مدافعان از شهر دست خالی در مقابل لشکرهای زرهی ارتش عراق مقاومت کردند، اما نهایتا با عدم حمایت دولت وقت از مدافعان شهر در 4 آبان ماه سال 1359 به اشغال ارتش بعث عراق درآمد.
وی ادامه داد: صدام از این پیروزی غره شده بود و میگفت محیمره به استان های عراق الحاق شده و ارتش بعث عراق شعار میدادند «ما آمدهایم بمانیم» در این بین صدام نیز اعلام کرده بود اگر رزمندگان ایرانی بتوانند خرمشهر را پس بگیرند کلید بغداد را به آنها خواهد داد و حتی مواضع دفاعی بسیار مستحکمی با حمایت شرق و غرب برای حفظ شهر خرمشهر بناکرده بود و با استقرار سامانههای پدافندی، پشتیبانی هوایی و مهندسی که بسیاری از کشورهای غربی در این موضع به آن کمک کرده بودند عملیات بیت المقدس آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه در این شرایط عملیات های متعدد از ابتدای جنگ ساماندهی شد تصریح کرد: عملیات بیت المقدس نقطه عطف آن بود، این عملیات به صورت مشترک بین سپاه، ارتش، بسیج و جهاد از 10 اردیبهشت سال 1361 با رمز عملیاتی یا علی ابن ابیطالب(ع) آغاز شد وبه موفق ترین عملیات دوران دفاع مقدس تبدیل شد و ماحصل آن به آزادسازی بیش از 5 هزار و 400 کیلومتر از خاک کشورمان انجامید به طوری که پس از شروع جنگ برای اولین بار به مرزهای بین المللی دسترسی پیدا کردیم.
گفتنی است، شورای فرهنگی در تقویم ملی کشور سوم خرداد ماه را روز آزادسازی خرمشهر، روز مقاومت و پیروزی نامگذاری کرده است.
انتهای پیام/.