سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قزوین چه گذشت؟- اخبار قزوین - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 - 21:44
عصر امروز جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قزوین برگزار شد و در این جلسه مشکلات 9 واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت مصوبه هایی برای حل مشکلات صادر و برخی واحدها هم برای حل مشکل به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری ارجاع شدند.
شركت،بانك،تومان،قزوين،اعتباري،بدهي،جلسه،بانكي،تسهيلات،درخواس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین،‌ عصر امروز جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان به ریاست علی رحمانی معاون اقتصادی استاندار قزوین و با حضور عزیزالله افضلی رئیس سازمان صمت قزوین و دبیر کارگروه تسهیل استان، مهدی عبدیان رئیس اتاق بازرگانی قزوین، مدیران بانک‌های عامل عضو کارگروه و جمعی از تولیدکنندگان و صنعتگران در سالن جلسات شهیدسلیمانی استانداری قزوین برگزار شد.
در این جلسه مشکلات 9 واحد تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت مصوبه‌هایی برای حل این مشکلات صادر شد و برخی واحدها هم برای حل مشکل به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری ارجاع شدند.
اما مهمترین بخش این جلسه بررسی مشکلات پرداخت وام و تسهیلات بانکی به گروه صنعتی هفت‌الماس تولیدکننده محصولات فولادی بود.
رئیس سازمان صمت استان قزوین در این جلسه با بیان اینکه این گروه صنعتی از 2 بانک عامل درخواست حد اعتباری برای پرداخت تسهیلات تولیدی دارد، اظهار داشت: البته اعطای حد اعتباری به این شرکت در 10 مهرماه سال گذشته مصوب شده، با این حال مدیران کارخانه درخواست دارند تا بانک بدون توجه به معوقات بانکی و چک‌های برگشتی به آنها تسهیلات تولید بدهد.
افضلی با بیان اینکه این مصوبه 2 بار تمدید شده و مدیر کارخانجات هفت‌الماس نتوانسته از آن استفاده کند، اضافه کرد: در واقع درخواست اصلی این شرکت این است که حد اعتبار جدیدی دریافت کند تا بتواند تا سقف 500 میلیارد تومان مواد اولیه از خارج از کشور وارد کند.
درخواست مدیر شرکت برای گرفتن 6500 میلیارد تومان حد اعتباری
مدیرعامل شرکت هفت‌الماس هم در این جلسه با بیان اینکه کل فروش این شرکت در سال 1400 حدود 7 هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: در سال 1401 فروش ما به 10 هزار میلیارد تومان رسید و برنامه امسال ما این است که کل فروش شرکت را به 15 هزار میلیارد تومان برسانیم.
نصرالله ایزدپناه گفته رئیس سازمان صمت استان قزوین درباره داشتن چک برگشتی را تکذیب کرد و افزود: در حال حاضر هیچ چک برگشتی نداریم و فقط پرداخت برخی از چک‌های این شرکت معوق شده که البته میزان اعتبار چک‌های معوق هم بسیارکم است.
یا همه چک‌های برگشتی را پرداخت کردیم و یا طبق دستور قوه قضائیه با طلبکاران توافق و مهلت پرداخت را تمدید کردیم.
در ضمن چک‌های 2 بانک را هم استمهال کردیم.
وی با بیان اینکه به 2 بانک بدهکاریم که تا 2 ماه آینده با آنها تسویه می‌کنیم، ادامه داد: پرونده بدهی ما به این 2 بانک هم در دادگستری است و به محض صدور حکم بدهی به این 2 بانک را هم پرداخت می‌کنیم.
خواسته ما این است که با وجود داشتن بدهی معوق اعطای تسهیلات بانکی به شرکت ما بلامانع باشد.
ایزدپناه همچنین با ذکر اینکه 500 میلیارد تومان حد اعتباری را از فقط یک بانک می‌خواهیم، تصریح کرد: از 2 بانک دیگر در مجموع 6 هزار میلیارد تومان حد اعتباری می‌خواهیم و بنابراین حد اعتباری مورد درخواست ما از 3 بانک عامل 6 هزار و 500 میلیارد تومان است.
هفت‌الماس 625 میلیارد تومان بدهی بانکی دارد
دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان قزوین هم در این جلسه با بیان اینکه تسهیلات اخذشده توسط شرکت هفت‌الماس از شعب مرکزی بانک‌ها در تهران گرفته شده است، گفت: با توجه به مکاتبه‌ای که با اداره اعتبارات و اداره بانکداری شرکتی داشتیم، متوجه شدیم که این شرکت بخشی از تعهدات ارزی خود را انجام نداده و همچنین این شرکت بدهی‌های معوق بانکی هم دارد که رقم آنها قابل توجه است.
محمدابراهیم معدنی بدهی شرکت هفت‌الماس به بانک را 625 میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: این شرکت 354 میلیارد تومان بدهی به 2 بانک خصوصی دارد و 271 میلیارد تومان هم بدهی تسهیلات سررسیدگذشته دارد.
رحمانی معاون اقتصادی استاندار قزوین هم در بعد از شنیدن صحبت‌های مدیرعامل شرکت و دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان قزوین گفت: به لحاظ قانونی اختیار این را نداریم که به بانک بگوییم بدون درنظرگرفتن چک برگشتی حد اعتباری جدید به این شرکت بدهد، اما می‌توانیم مصوب کنیم که بانک بدون در نظر گرفتن معوقات بانکی حد اعتباری جدیدی به شرکت بدهد.
به گزارش تسنیم، همچنین در این جلسه چند واحد مرغداری و پرورش دام و طیور موانع گازرسانی به واحدهای تولیدی خود را به دلیل مخالفت اداره‌کل راهداری و وجود معارض مطرح کرده و عدم گازرسانی به این واحدها را عامل تعطیلی واحدهای تولیدیشان دانستند که در نهایت مصوب شد که اداره‌کل راهداری در کمیسیون حریم ایمنی راه‌ها درخواست این واحدهای تولیدی را دوباره بررسی کند.
انتهای پیام/