خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شروع تمرینات پرسپولیس پس از دو روز استراحت

مهر | ورزشی | یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 - 21:28
تیم فوتبال پرسپولیس بعد از دو روز استراحت امروز ۷۵ دقیقه تمرین کرد.
تمرين،پرسپوليس،بازيكنان،جام،ورزشگاه،مهر

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از رسانه باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت امروز از ساعت ۱۷:۳۰ در ورزشگاه کاظمی تمرین خود را آغاز کردند.
پیش از شروع تمرین یحیی گل‌محمدی دقایقی با بازیکنان و اعضای تیم صحبت کرد و از همه آنها بابت تلاش‌ها و زحمات‌شان در راه قهرمانی تشکر کرد.
سرمربی پرسپولیس همچنین خطاب به شاگردانش گفت: هنوز یک جام دیگر در پیش داریم و چیزی برای ما تمام نشده؛ با همان جدیت و پشتکار قبلی برای به دست آمدن جام دوم و خوشحالی هواداران بجنگید.
تمرین بعد از ۲۰ دقیقه حضور بازیکنان در سالن بدنسازی در زمین چمن ادامه یافت.
کار با توپ و پاس‌کاری ترکیبی، شوت‌زنی به سمت دروازه و مینی فوتبال در قالب دو گروه بخش‌های مختلف تمرین امروز بود.
همه بازیکنان در تمرین حضور داشتند و بخش‌هایی از تمرین نیز زیر بارش باران انجام شد.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس مقابل هوادار پنجشنبه هفته جاری در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در ورزشگاه پاس قوامین بازی می‌کند.