خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی ترکیه‌ای کنیا درخواست ایران را نپذیرفت

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 - 19:29
سرمربی ترکیه‌ای تیم ملی کنیا حضور در تورنمنت کافا را رد کرد.
كنيا،اضافه،تورنمنت،ايران،آفريقايي

حدود یک ماه قبل، امیر قلعه‌نویی و مهدی تاج طی مصاحبه‌ای اعلام کردند که از تیم ملی کنیا به عنوان مهمان برای حضور در تورنمنت کافا دعوت به عمل آورده شده است.
موضوعی که احسان اصولی، سخنگوی فدراسیون فوتبال امروز دوباره به آن اشاره کرد و واکنش به اینکه شنیده شده یک تیم آفریقایی به گروه ایران در مسابقات کافا اضافه خواهد شد، گفت: بله؛ صبحت‌هایی شده است.
کنیا به گروه ایران اضافه خواهد شد.
عمان هم قطعاً اضافه شد، اما کنیا هنوز قطعی نیست و به محض اینکه اضافه شود اعلام می‌کنیم.
با این حال انگین فیرات، سرمربی ترکیه‌ای کنیا نسبت به این موضوع واکنش متفاوتی داشته است و درباره شایعات موجود گفته است: «نمی‌دانم چنین چیزی کجا و چرا مطرح شده ولی ما قطعا در تورنمنت کافا حاضر نمی‌شویم.
در تاریخ برگزاری این مسابقات ما در یک تورنمنت آفریقایی شرکت می‌کنیم».
تیم‌های ملی ایران و کنیا در فروردین ماه ۱۴۰۲ مسابقه‌ای دوستانه با یکدیگر برگزار کردند که این جدال با نتیجه ۲ بر ۱ به سود شاگردان امیر قلعه‌نویی پایان یافت.