خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر سوئیس به وزارت خارجه احضار شد- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 - 18:17
سفیر کنفدراسیون سوئیس در پی موضع گیری مداخله جویانه این کشور در امور داخلی ایران به وزارت امور خارجه احضار شد.
سوئيس،اقدام،تهران،ايران،جعلي،پرچم،سفارت

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، در پی موضع گیری مداخله جویانه سوئیس در امور داخلی کشورمان و همچنین استفاده نامتعارف و غیرحرفه‌ای سفارت این کشور در تهران در بازنشر تصویری با یک پرچم جعلی، امروز خانم نادین لوزانو، سفیر کنفدراسیون سوئیس در تهران توسط مدیر کل غرب اروپای وزارت امور خارجه احضار شد.
در این ملاقات مراتب ناخرسندی و اعتراض جمهوری اسلامی ایران به اقدام طرف سوئیسی به وی ابلاغ گردید.
همچنین تصریح شد، چنین اقدام نامتعارفی، متناسب با روابط دوستانه جمهوری اسلامی ایران و کنفدارسیون سوئیس نبوده و باید اصلاح شود.
سفیر سوئیس در پاسخ اعلام داشت که مراتب را در اسرع وقت به کشورش منعکس خواهد کرد.
حساب رسمی سفارت سوئیس در تهران چند روز پیش به بهانه‌ی انتقاد از مجازات 3 تروریست خانه اصفهان که اقدام به قتل عمد ماموران امنیت کرده بودند، تصویری از تجمع گروهک‌های ضد انقلاب با پرچم جعلی از ایران منتشر کرده بود.
انتهای پیام/