خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن از بسته جدید کمک نظامی آمریکا به اوکراین رونمایی کرد

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 - 13:28
رئیس جمهور آمریکا امروز(یکشنبه) اعطای بسته جدید کمک نظامی به اوکراین به ارزش ۳۷۵میلیون دلار را اعلام کرد.
اوكراين،آمريكا،بايدن،ديدار،كمك

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در دیدار با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی وی در حاشیه اجلاس سرن جی۷، از بسته جدید کمک نظامی به کی‌یف به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار رونمایی کرد.
بایدن در دیدار با زلنسکی، تاکید کرد که آمریکا برای تقویت قوای تدافعی اوکراین در جنگ با روسیه، هرچه در توان دارد، عرضه خواهد کرد.
وی درباره کمک نظامی جدید به اوکراین گفت: به همراه تمام اعضای جی۷، از اوکراین حمایت می‌کنیم و قول می‌دهم که پشت این کشور را خالی نکنیم.
کاخ سفید به نقل از بایدن اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا در دیدار با همتای اوکراینی، بر آمادگی واشنگتن جهت کمک به تقویت توان دفاعی اوکراین در بلندمدت به منظور دفاع از خود مقابل روسیه و بازداشتن این کشور، تاکید کرده است.
دفتر زلنسکی نیز از کمک‌های مالی آمریکا به اوکراین که تاکنون به ۳۷ میلیارد دلار رسیده، قدردانی کرد.