سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک قلاده خرس در انگوت با آزار و اذیت اهالی تلف شد- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 31 اردیبهشت 1402 - 09:14
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گرمی از تلف شدن یک قلاده خرس در شهرستان انگوت خبر داد و گفت: شناسایی افراد دخیل در اتلاف این خرس در دستور کار است.
خرس،شهرستان،تلف،زيست،محيط،گرمي،تعقيب،حفاظت،نر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، به نقل از محیط زیست، رضا رحیمی اظهار داشت: طبق گزارشات مردمی یک قلاده خرس قهوه‌ای با جنسیت نر در حوالی روستایی از توابع شهرستان انگوت استان اردبیل مشاهده و توسط تعدادی از اهالی مورد تعقیب قرار می‌گیرد که متاسفانه همین اقدام منجر به تلف شدن خرس می‌شود.
وی افزود: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان گرمی به محض اطلاع از موضوع بلافاصله به محل اعزام شدند و ملاحظه شد که خرس مذکور متاسفانه در نتیجه ساعت ها تعقیب توسط اهالی و به منظور فرار از دست تعقیب کنندگان، به دلیل خستگی مفرط، آزار و اذیت و مشکل تنفسی ناشی از این حادثه تلف شده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گرمی با اشاره به ادعای برخی افراد این روستا مبنی بر حمله خرس به منازل مردم، بیان کرد: التبه این ادعا با توجه به هوش بالای این حیوان و پرهیز از قرار گرفتن در موقعیت‌های خطرناک، بعید به نظر می‌رسد از طرفی خرس‌های ماده که فرزند (توله) به همراه دارند، معمولا در صورت احساس خطر برای توله‌ها حالت تهاجمی به خود می‌گیرند، در حالی‌که خرس تلف شده، نر بوده و این اظهارات که به مردم، غیر محتمل است.
رحیمی با بیان اینکه لاشه خرس تلف شده جهت بررسی‌های بیشتر به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گرمی انتقال داده شد، افزود: با شناسایی افراد دخیل در اتلاف این خرس، پرونده از طریق مراجع قضایی شهرستان انگوت پیگیری می‌شود.
انتهای پیام/140