خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران اهل منطق و گفت‌وگو است/ لزوم تقویت جایگاه علمی کشور

مهر | استان‌ها | جمعه، 10 خرداد 1398 - 14:51
بوشهر - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر بر لزوم تقویت جایگاه علمی کشور تاکید کرد و گفت: ایران همواره اهل منطق و گفت‌وگو با کشورهای مختلف است.
قدس،حضور،جهان،بوشهر،علمي،اشاره،روز،راهپيمايي،جمعه

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های امروز نماز جمعه بوشهر با تقدیر از حضور گسترده و پرشور مردم بوشهر در راهپیمایی روز جهانی قدس اظهار داشت: این حضور گسترده مردم پیام‌های بسیاری برای جهان دارد.
وی حضور در مراسم راهپیمایی روز قدس را بسیار پرمعنا دانست و اضافه کرد: این حضور حماسی مردم مسلمان در راهپیایی روز قدس حرکتی از ناحیه تربیت یافتگان روزه ماه مبارک رمضان است.
امام جمعه بوشهر رژیم اشغالگر قدس را کانون شرارت در جهان دانست و خاطرنشان کرد: حضور مردم در راهپیمایی روز قدس حرکت تاثیرگذاری برای محو ظلم و ستم در جهان و صهیونیسم بین‌المللی است.
وی با اشاره به جنایات متعدد رژیم اشغالگر قدس در سطح جهان بیان کرد: این رژیم کودک‌کش در عرصه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، علمی و اجتماعی جهان را به آتش کشیده است.
آیت‌الله صفایی بوشهری به تلاش دشمنان برای ناکارآمد جلوه دادن نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: دشمنان ایران همواره در صدد القای تفکر ناکارآمدی و ناامیدی به مردم هستند ولی در این زمینه ناکام مانده‌اند.
وی با اشاره به اینکه ایران همواره اهل منطق و گفت‌وگو با کشورهای مختلف است گفت: ایران به تمامی تعهدهای خود در برجام عمل کرده ولی طرف مقابل هیچگاه تمایل به ایفای تعهدهای خود نداشت.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر به بدعهدی‌های آمریکایی‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله برجام اشاره کرد و اظهار داشت: میز مذاکره با آمریکا میز تسلیم است زیرا آنها تنها به فکر سهم خواهی برای خود هستند.
وی بر لزوم تلاش برای تقویت علم و فناوری در کشور و سرآمدشدن در این عرصه تاکید کرد و افزود: باید جهاد علمی فوق‌العاده‌ای در کشور صورت گیرد تا بعد از خودکفایی و تولید علمی به مرجعیت علمی دست یابیم.