خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تظاهرات فلسطینی‌ها در برلین ممنوع شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 30 اردیبهشت 1402 - 23:12
دادگاه منطقه‌ای آلمان ممنوعیت تظاهرات فلسطینی‌ها در برلین پایتخت را تایید کرد.
برلين،پليس،ممنوعيت،تظاهرات،خشونت

ممنوعیت پلیس برای تظاهرات فلسطینی که برای این شنبه در برلین برنامه ریزی شده بود توسط یک دادگاه منطقه‌ای تایید شده است و گفته می‌شود این تصمیم قابل اعتراض نیست.
به گزارش خبرگزاری صهیونیستی هاآرتص، پلیس آلمان مدعی شده نگرانی‌هایی وجود دارد که این رویداد به طور بالقوه می‌تواند منجر به تحریک ضد یهود، تمجید از خشونت، ترویج خشونت و در نهایت ارعاب و آسیب فیزیکی شود.
دفتر پلیس برلین اعلام کرده تا ۱۰۰۰ شرکت کننده برای تظاهرات به مناسبت ۷۵ مین سالگرد نکبه در منطقه نوکولن برلین ثبت نام کردند.
دادگاه اداری منطقه‌ای در «برلین-براندنبورگ» (Berlin-Brandenburg) ممنوعیت اعمال شده توسط پلیس در برلین را تأیید کرده و در حکم امروز خود تجربیات سال‌های گذشته و وقایع مشابه را ابزاری برای توجیه اقدام خود قرار داده است.