خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاتنهام آخرین بازی خانگی فصل را به تیم قدوس باخت- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 30 اردیبهشت 1402 - 17:11
سفیدپوشان بحران زده پایتخت انگلیس با قبول شکستی خانگی برابر تیمی که سامان قدوس برای آن توپ می زند، آخرین بازی خانگی اش را به پایان رساند.
دقيقه،گل،بازي،تاتنهام،ليگ،نتيجه،قدوس،امتيازي،ميهمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آغاز هفته سی‌و‌هفتم لیگ برتر انگلیس، امروز (شنبه) تیم فوتبال تاتنهام در خانه به مصاف برنتفورد رفت و این بازی را با نتیجه 3 بر یک به میهمان خود باخت.
تاتنهام اگرچه با گل دقیقه هشتم هری کین پیش افتاد و برنده هم به رختکن رفت اما با ارائه نمایشی ضعیف در نیمه دوم، به حریف اجازه بازگشت به بازی داد و اینگونه شد که برایان امبئومو در دقیقه 50 گل تساوی را برای برنتفورد به ثمر رساند.
خود او در دقیقه 62 دومین گل برنتفورد را زد و با گل دقیقه 88 یوان ویسا هم خیال خود را از بابت کسب پیروزی آسوده کرد.
سامان قدوس، هافبک ایرانی برنتفورد در این بازی نیمکت‌نشین بود.
با این نتیجه تاتنهام 57 امتیازی و در رده هفتم جدول باقی ماند اما هنوز این احتمال هست که تیم سفیدپوش لندن این جایگاه را هم از دست بدهد و دستش از سهمیه لیگ کنفرانس اروپا هم کوتاه شود.
سامان قدوس و یارانش هم با این نتیجه 56 امتیازی شدند و در رده نهم قرار گرفتند.
در ادامه بازی‌های امروز هفته سی‌وهفتم لیگ برتر انگلیس، از ساعت 17:30 به وقت تهران 4 بازی همزمان برگزار می‌شود که در مهمترین بازی‌ها منچستریونایتد میهمان بورنموث است و لیورپول میزبان استون‌ویلا.
از ساعت 20 نیز آرسنال در خانه ناتینگهام فارست به میدان خواهد رفت.
انتهای پیام/