خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره مندی از نکات اجلاس تولیت های آستان های مقدس برای توجیه هرچه بیشتر زائران حج- اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 30 اردیبهشت 1402 - 16:15
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ششمین اجلاسیه تولیت های آستان های مقدس و بقاع متبرکه گفت: بعثه مقام معظم رهبری آمادگی دارد که از نکات و مطالب مطلوب  این اجلاسیه، برای توجیه بیشتر زائران خدا استفاده کند.
حج،تحول،مقدس،توجه،زيارت،قرآني،معظم،بعثه،انس،فيش،فقيه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در ششمین اجلاسیه آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه که امروز در شهر مقدس قم برگزار شد، با اشاره به شعار «حج؛ تحول قرآنی، همگرایی اسلامی و حمایت از قدس شریف» در حج 1402 اظهار کرد: تحول قرآنی زمینه تحول ایجاد می‌کند و از زمانی که رهبر معظم انقلاب بحث تحول قرآنی را مطرح کردند، به قرآن در حرم‌های اعتاب مقدسه و نیز حرم‌های مکه و مدینه در ایام حج توجه بیشتری شد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: جلسات معارفی «انس و معرفت» از زمان حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر نماینده سابق ولی فقیه در امور حج و زیارت در حج برگزار می‌شد و امسال جلسات انس با قرآن هم اضافه می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه حدود 970 هزار نفر هنوز فیش حج در اختیار دارند و همچنین برای سفر عمره نیز بیش از 5 میلیون و 850 هزار فیش در اختیار مردم است ما باید نسبت به بازمهندسی برنامه‌های حج اقدام می‌کردیم که این کار هم در قسمت پزشکی و هم بعثه مقام معظم رهبری و هم سازمان حج و زیارت صورت گرفته است.
سرپرست حجاج ایرانی با بیان اینکه امر بهبود فرآیندها و مباحث مشاوره‌ای هم در حال اجراست، گفت: با توجه به تعطیلی حج به دلیل شیوع کرونا لازم بود بروزرسانی توانایی‌های خادمان انجام بگیرد که این کار انجام شد.
وی گفت: در پیگیری مطالبات از عربستان هم نکاتی است از جمله موضوع شهدای منا که باید تعیین تکلیف شود.
مسئله دیگر، قرائت دعای کمیل در بقیع است که باید به آن توجه شود.
وی گفت: اگر پادگان‌ها مراکز آموزشی برای بسیجیان در دوران دفاع مقدس بود، آستان‌های مقدس امروز می‌توانند این نقش آموزشی را داشته باشند و بعثه مقام معظم رهبری آمادگی کامل دارد که از نکات و مطالب جمع‌بندی شده و مطلوب برای توجیه بیشتر زائران خدا استفاده کند.
انتهای پیام/