خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنگ خطر برای رحمان عموزاد +فیلم

مشرق | ورزشی | شنبه، 30 اردیبهشت 1402 - 16:13
قدرت‌نمایی آزادکار روس در نیمه‌نهایی جام حاجی علیف زنگ هشدار برای رقیبان دسته ۶۵ کیلوگرم به صدا درآورده است.
كشتي،ماگمدوف،روسي،مدال،جام،حريف

به گزارش مشرق، مسابقات کشتی آزاد جام علی‌ف روسیه روز گذشته با رقابت‌های وزن ۶۵ کیلوگرم پیگیری شد.
یکی از مهمترین اتفاقات این ورزن کامبک عباس گادژی ماگمدوف در برابر حریف روسی خود بود.
ماگمدوف که مدال طلای کشتی قهرمانی جهان را در کارنامه دارد در سه دقیقه نخست با نتیجه هشت بر یک از حریف عقب افتاد اما این پایان کار نابغه روسی نبود.
گادژی ماگمدوف که در مسابقات کشتی آزاد قهرمانی سال ۲۰۲۱ اروپا موفق به کسب مدال طلا شده بود در سه دقیقه دوم در یک کشتی طوفانی موفق شد با نتیجه ۱۳ بر هشت و ضربه فنی توانست از سد رقیب خود عبور کند.
صفحه اینستاگرام اتحادیه جهانی کشتی با انتشار بخشی از فیلم این آزادکار روسی به تمجید از عملکرد وی پرداخت.
قدرتنمایی عباس گادژی ماگمدوف و کامبک وی در نیمه نهایی جام علیف، زنگ خطر را برای رقیبان این وزن به صدا درآورده است.
در این دسته رحمان عموزاد، شامیل ممدوف آذربایجانی و اوتوگورو ژاپنی مدعیان کسب مدال طلا به شمار می‌روند.
فیلم کشتی گادژی ماگمدوف در نیمه‌نهایی جام علی: