سجادی: هنوز پرسپولیس و استقلال از آسیا حذف نشده اند- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم
وزیر ورزش و جوانان بار دیگر تأکید کرد باشگاه های پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا حذف نشده اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت سرمربیگری تیم فوتبال امید، اظهار داشت: فکر کنم امروز و فردا باید مشخص شود.
ما اعلام آمادگی برای حضور تیم امید در بازیهای آسیایی داشتیم، ولی از صبح امروز خبری ندارم و امیدوارم زودتر سرنوشت این تیم مشخص شود.
این تیم قبل از سهمیه المپیک باید در بازیهای آسیایی شرکت کند و امیدوارم حضور موفق داشته باشد.
وزیر ورزش و جوانان در مورد اینکه محمدرضا پولادگر معاون او گفته بود استقلال از لیگ قهرمانان آسیا حذف شده است، گفت: اظهارات آقای پولادگر فردای صحبتهای من نبود.
من چهارشنبه صحبت کرده بودم و ایشان دوشنبه.
با آقای پولادگر در کمیسیون فرهنگی مجلس بودیم و طبق مواردی که شنیده بود، کارشناسان بر این باور بودند که این اتفاق افتاده است، ولی از طرف فدراسیون فوتبال اعلام شد هیچ تیمی نیفتاده است و هنوز تا اواخر خرداد ماه برای اعلامنظر AFC فرصت داریم.
در این مدت فرصتهایی برای تکمیل و بارگذاری مدارک و ارائه توضیح بود و در نهایت هر چه به آخر خرداد نزدیک شویم، AFC نظر نهاییاش را اعلام خواهد کرد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا هنوز اعلام نکرده است چه تیمهایی حضور دارند و چه تیمهایی حذف شدهاند.
انتهای پیام/