خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در اصفهان/ سمیرم بارانی شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 30 اردیبهشت 1402 - 15:56
اصفهان- رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تداوم بارش رگبارهای بهاری بویژه در غرب استان طی امروز و فردا خبرداد.
استان،سلسيوس،درجه،دماي،صفر،بالاي

لیلا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه میانگین بارش شبانه روز گذشته در سمیرم در جنوب استان اصفهان ۷.۴ میلیمتر بوده است، اظهار داشت: طی امروز تا شامگاه روز یکشنبه با فعالیت سامانه ناپایدار در سطح استان، افزایش ابر، وزش باد به نسبت شدید تا شدید و لحظه‌ای همراه با خیزش گرد و خاک محلی پیش‌بینی می‌شود.
وی اضافه کرد: رگبار باران و رعد و برق را در بیشتر مناطق استان در برخی ساعات بویژه عصر و شب انتظار داریم و در مناطق مستعد احتمال وقوع تگرگ وجود دارد.
رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان با بیان اینکه میانگین دمای هوای استان طی ۲۴ ساعت پیش رو بین ۲ تا سه درجه سلسیوس کاهش می‌یابد، افزود: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۳۰ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۱۶ درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.
امینی اضافه کرد: مهاباد با دمای ۳۵ درجه سلسیوس بالای صفر و بوئین میاندشت با دمای چهار درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.