خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناکامی فرنگی کاران امید ایران در رسیدن به فینال جام کوتوزوف- اخبار کشتی و وزنه برداری - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 30 اردیبهشت 1402 - 15:40
2 نماینده کشورمان به دیدار رده بندی مسابقات پنج وزن نخست رقابت های بین المللی رومن کوتوزوف روسیه راه یافتند.
وزن،كيلوگرم،ابوالفضل،عارف،حريفان

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومن کوتوزوف از دیروز (جمعه) در شهر سوزدال کشور روسیه در حال برگزاری است و فردا (31 اردیبهشت) با مشخص شدن نفرات و تیم‌های برتر به پایان می‌رسد.
در مسابقات پنج وزن نخست، 4 نماینده زیر 23 سال کشورمان به میدان رفتند که ابوالفضل شهرکی‌نیا در وزن 60 کیلوگرم و علی‌اکبر عبدی در وزن 87 کیلوگرم به دیدار رده‌بندی راه یافتند و عصر امروز برای کسب مدال برنز به‌ترتیب به مصاف گالیم کامدوناساروف از قزاقستان و کریل ماسکوویچ از بلاروس می‌روند.
عارف جرکنی در وزن 63 کیلوگرم و عارف حبیب‌اللهی در وزن 77 کیلوگرم دیگر نمایندگان کشورمان بودند که با شکست مقابل حریفان خود از دور رقابت‌ها کنار رفتند.
امروز و در مسابقات پنج وزن دوم کیانوش شمشیری در وزن 55 کیلوگرم، امین جبالی‌فر در وزن 67 کیلوگرم، امیرحسین حاجی‌پور الیاسی در وزن 72 کیلوگرم، سید محمد چوبچیان در وزن 82 کیلوگرم و ابوالفضل سیدمهدوی در وزن 130 کیلوگرم به مصاف حریفان خود رفته‌اند.
انتهای پیام/+